Sivut

maanantai 10. lokakuuta 2011

OPI sokerikuorinta

Jälleen kerran asiaa Riian ostoksista. Kuten jo kerroinkin tässä postauksessa, toin kynsilakkojen lisäksi pari OPI Avojuice käsivoidetta, sekä OPI sokerikuorinnan. Olen kokeillut sokerikuorintaa kaksi kertaa ja olen jo nyt aika myyty.




OPI Manicure skin renewal scrub kertoo siis olevansa luonnollinen sokerikuorinta, joka sisältää ihoa pehmentäviä ainesosia. En itse ymmärrä noista ainesosaluetteloista juuri mitään, joten jos joku viisaampi tahtoo avata tämän sisällön minulle, olen kyllä kiinnostunut :).




Mukana tulee tietysti pieni annostelulusikka, ettei massaa tarvitse kaivaa kynnen kärjellä :P.


Tältä se näyttää purkissa...
Ja tältä kädelle annosteltuna...

Ja tältä levitettynä.

Ensimmäisellä kerralla laitoin tämän ihan kuiviin käsiin, jolloin käsien hierominen tuntui enemmänkin kuorivalta, kun hippuset hankasivat ihoa. Toisaalta kitka oli kyllä melkoinen ja siitä syystä kastelinkin käsiä tällä kertaa vähän. Vesi sulattaa hippuset aika nopeasti, joten kovin märäksi ei käsiä kannata kastella aluksi. Sitten kun olin hieronut mielestäni tarpeeksi, huuhtelin kädet ohjeen mukaan lämpimällä vedellä ja voi ihastus, kun kädet tuntuivat kuin vauvanpyllyltä :). 


SItten vielä käsirasva-asiaa. OPI Avojuice -voiteet ovat kovasti mieleeni, mutta valitettavasti niissä ei riitä kosteutusteho syys- ja talviaikaan. Pidän myös Dermosil-käsivoiteista, mutta niiden hankkiminen on aina tuskaa. Tarvitsisin siis vinkkejä hyvistä, kohtuuhintaisista ja helposti saatavilla olevista käsivoiteista. 


Kriteereitähän toki löytyy myös, tässä niitä:
1. Inhoan rasvoja, jotka jäävät iholle pyörimään tai saan seuraavalla käsienpesukerralla (vaikka yön jälkeenkin) pestä käsistä epämääräisen rasvalimakerroksen (yyyäk!!).
2. Rasvan täytyy imeytyä nopeasti, koska käsittelen työssäni paperia, eikä rasvaiset sormenjäljet ole kovin nättejä tärkeissä asiakirjoissa.
3. Rasva ei saa tuoksua voimakkaasti, eikä varsinkaan haista "mummorasvalle" (toivottavasti en loukannut ketään moisella ilmauksella).


Nyt vinkkiä tulemaan! :)




Ps. Vau, blogilla on jo 60 lukijaa! Ihan mahtavaa, olen niin onnellinen tästä, vaikka aluksi ajattelin, ettei lukijamäärällä ole niin väliä. Te lukijathan olette koko homman sydän (heti kynsien lakkaamisen jälkeen ;P)! <3



10 kommenttia:

  1. Anttilasta saa erboristican puuvilla käsivoidetta, se on ihan tosi hyvää ja imeytyy nopeasti. Hintaa sillä taitaa olla 3-4e. Tälläinen pullo siis kyseessä:
    http://stella-life.com/shop/hands-nails-cream-592p.html
    Suosittelen! Tehot riittävät ainakin minulla talvellakin :)

    VastaaPoista
  2. En ole niin kauan seurannut blogiasi, niin en oikein ymmärrä tuota "Riian tuliaisia"... :D Siis, ootko käynyt Riigassa, vai mikä tuo Riia on ?:D Sori...
    Itse käytän Dermosilin tyrnikäsivoidetta, IHAN PARAS <3 Sitten käytän Euroshopperin halpis käsirasvaa, koska Dermosilin rasvaa pitäis muuten kokoajan olla tilaamassa jos käyttäisin sitä 3 kertaa päivässä (niin usein rasvaan kädet nyt syksyllä). Äitini on koko lapsuuteni ajan käyttänyt Erioilin käsirasvaa, ja sitä olen myös käyttänyt ja todennut hyväksi, mutta se voi olla että saat siitä mieleen mummomaisen tuoksun^^

    VastaaPoista
  3. Vikku: Kiitos vinkistä, pitää kokeilla. Hintakin on ihan sopiva näille kokeiluille :).

    Nails1820: Heh :D. Siis joo, olen käynyt Riiassa :).
    Riika (engl. Riga) on Latvian pääkaupunki ja sana Riika taipuu: Riiassa, Riiasta, Riikaan. Korjatkaa, jos olen väärässä :).
    Mullakin on Dermosilin Tyrnikäsivoide sekä saksanpähkinä, mut en tosiaan itse tilaile sieltä mitään muuta, joten pyydän kavereita lisäämään joskus käsirasvan omaan tilaukseensa. Ja se Erioil on just sitä mummoa ;D.

    VastaaPoista
  4. oho, hups, olin kirjottanut Riiga :D Ei uskois että käyn kolmatta vuotta lukiossa! Tosin ruotsinkielisessä lukiossa, joten selitys löytynee siitä...

    VastaaPoista
  5. Kuulostaa tosi mielenkiintoiselta tuo OPIn käsikuorinta, pitää varmaan kokeilla! :)

    Minulla on kuiva iho varsinkin talvisin, ja silti OPIn käsivoiteet riittävät minulle päiväkäytössä. Tykkään siitä, että ne imeytyvät nopeasti, tuoksuvat ihanalle eivätkä myöskään tahmaa niitä tärkeitä papereita. :)

    Öisin käytän sitten Bodyshopin legendaarista hamppukäsivoidetta, joka haisee kyllä aivan järkyttävälle, joten sitä on vaikea suositella. Mutta tällä systeemillä pysyy kädet hyvinä talvellakin! :)

    VastaaPoista
  6. Mulle kävi taannoin kauppakeskuksessa silleen, että joku englantia puhuva myyjä sai mut pysähtymään ja ennen kuin edes tajusin, istuin sen kojussa suolaa käsissäni. Ja sitten kun se suolakuorinta oli tehty ja se jannu kysyi että "When was the last time your hands felt this nice?" oli pakko sanoa, etten edes muista. Ja maksoin itseni sitten kipeäksi purkillisesta sitä suolaa (35 euroa!)... se oli Dead Sea Premier -merkkinen tuote, eli Kuolleenmeren suolaa johon on lisätty jotain aromaattista öljyä tms. Veikkaan että toi OPI on halvempaa, pitää testata sitten joskus kun toi iso suolapurnukka tyhjenee :D

    VastaaPoista
  7. Pumpulipupu: Pitää käydä nuuskimassa BodyShopin hamppuvoide. Kiitos ei-suosituksesta ;). OPIt on tosiaan ihania ja niiiiin hyvän tuoksuisia, mutta minun korppukädet tarvii tosiaan vähän jytympää jo nyt :/.

    Papu: Ooooh, tuokin kuullostaa mielenkiintoiselta. Tee hei postaus siitä(-kin)! :)

    VastaaPoista
  8. Mun mielestä aivan paras käsivoide on Erisanin käsivoide. Se on hajustamaton, sopivan paksu ja jaksaa kosteuttaa myös talvisaikaan, eikä maksa maltaita :)

    VastaaPoista
  9. Piia: Jääkö se käsien pinnalle pyörimään ja käsienpesulla huuhtoutuu imeytymätön rasvakerros pois? Mulle on jäänyt mielikuva et ns. markettirasvoista monet käyttäytyy noin :/. Jos tää ei, niin voisinpa kokeilla joskus :).

    VastaaPoista
  10. Minä luin joskus (en kyl muista kenen kynsi blogista) että halvin ja helpoin käsien kuorinta= ruokaöljyä ja sokeria... toimii, kädet on kurinnan jälkeen pehmeät ja kosteutetut :D ja aivan varmasti jokaisella on varaa ja melko varmasti tarpeet aina kotona :)

    VastaaPoista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...