Sivut

keskiviikko 5. lokakuuta 2011

Tällaista saa aikaan puhelimessa.

Puhuin eilen ystäväni M:n kanssa puhelimessa, noh, sanotaanko, että hyvän tovin ;). Siinä ajassa poistin lakat kynsistä, huolsin kynsinauhoja ja tein uudet lakkaukset. Vaikka me kaikki toki tiedämme, että naiset pystyvät tekemään montaa asiaa yhtä aikaa, minun täytyy tunnustaa, että keskusteleminen vaativista asioista kynsiä lakaten vei ajatuksieni pääpainon lakkauksen suunnittelusta pois :P. Tällaisia kynsiä saa siis aikaan pohtimalla (...ei kynsiä, vaan) parisuhdekiemuroita ja elämän kummallisuutta:
Kynnellä kolme kerrosta OPI I Think in Pink -lakkaa. Ihana purkkapinkki, joskaan ei järin peittävä: kaksi kerrosta ei riittänyt millään.Päälle "puhelupiirtelin" Orly Instant Artist -koristelulakalla (sävy Dark Purple) sekä mustalla Kiss NailArt -lakalla kiemuroita, joista tuli vähän puolikkaan kukkasen näköisiä. Kimallusta Orlyn koristelulakasta (sävy Platinum Glitter) ja dimangit vielä kruunaamaan koko komeutta.
Erikoista näissä kynsissä oli se, että saatoin todeta olevani näppärämpi "puhelupiirtämään" vasurilla :D. Olen siis oikeakätinen muissa olosuhteissa. Valitettavasti oikean käden etusormen kynsi on vielä aika töpö, enkä halua sitä kuvata, joten joudutte tyytymään näihin vasemman kynsiin. Ihan lennokkaathan noistakin tuli ;). 


Hups, pullo nurin päin :D.Onko teilläkin tapana piirrellä paperin kulmiin (tai kynsiin!) puhelimeen puhuessa? :)9 kommenttia:

 1. Oi, onpa nätit! :D Itse en saisi tuollaisia vaikka kieli keskellä suuta näpertäisin puoli päivää.
  Aivan ihanat siis <3

  VastaaPoista
 2. Voi miten kauniit kynnet! Tuo väri ja kuviot ovat upeita. :) Hmm, pitäisi yrittää vastaavaa joskus itsekin. Linereiden kanssa tuhraamisessa en ole saanut vielä aikaiseksi kuin suoria viivoja.

  VastaaPoista
 3. Ai ku kivat! :) Miulle violettina nuo!

  VastaaPoista
 4. Shaqu: Kiitos! Varmasti onnistuisit, kokeilemaan vaan :). Tee ensin vain vaikka nimettömiin, niin ei tuu kymmentä sormea maalailtavaksi ;).

  Furiahz: Kiitti, eiku testaamaan :). Sun kommentti muuten meni mullakin roskapostiin :/.

  Majona: Tiks vaan, tule kylään, niin tehhää :).

  VastaaPoista
 5. Ihanat kynnet :) Sait minulta haasteen käy kurkkaamassa :)


  http://satunurkkaus.blogspot.com/2011/10/haaste-ja-paivan-lopina.html

  VastaaPoista
 6. Kiitos Lilli :). Kävin jo kurkkaamassa haasteen, yritän saada aikaan pian :)).

  VastaaPoista
 7. Masennus. Niin että tekaisit ohimennen, puhelimessa puhuessasi? Mulla ei onnistuisi tuollaiset vaikka miten ähertäisin ilman puhelinta... :E

  Ihanat. Ettäs kehtaatkin olla noin hyvä ;P

  VastaaPoista
 8. Ooi miten söötit ja ihana tuo OPI:n lakka! :)

  VastaaPoista
 9. Papu: Ahsoo, meidän pitääkin alkaa soittelemaan keskenämme, niin voit reenailla puhelupiirtelyä ;P. Edellisestä viisastuneena laitan kyllä handsfreen, koska mulla meni niska ihan jumiin! :D ;) (btw kiitos, ettäs kehtaankin ja ihan näiden sinun hymynnostattavien kommettien takia :) )

  Sonne: Kiitti :). Tuo OPI on kyllä aika ihq ;)

  VastaaPoista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...