Sivut

lauantai 1. lokakuuta 2011

China Glaze Jitterbug

Kynsillä lisää Riian ostoksista, tällä kertaa China Glaze Jitterbug. Se on tummanharmaa lakka, jossa on paljon hopeista shimmeriä mukana. Näin minä sen kuvailisin, mutta toisaalta, olen kyllä melko huono analysoimaan lakkojen koostumuksia :P. Upea se on joka tapauksessa, se on pääasia :). Tää on yksi niistä lakoista, joka on jäänyt aina jenkkien tilauksessa kassalla ruikuttamaan rannalle, kun aina on löytynyt joku must have -lakka ja tämä ressukka kuului sinne gotta have -osastolle ;D. Nyt mulla se kumminkin on :)!
Laitoin Jitterbugia kaksi kerrosta. Päälle leimasin Konadin valkoisella erikoislakalla MagnoNails XL-laatasta E tuollaiset kukkakuviot ja värittelin terälehtiä vaaleanpunaisella Orly Instant Artist -koristelulakalla. 


Tuo kuvio on kyllä sellainen, että sen voisi saada aikaan maalaamallakin. Leimaamalla saa tosin identtiset kuvat kynsiin ja aika paljon nopeammin ja vähemmällä vaivalla, kuin maalaamalla joka kynnen erikseen. Sopii siis kiireiselle ja/tai laiskalle :). 

Mitäs tykkäsit näistä?
Onko muuten mielestäsi hyvä vai huono asia, että laitan samoista kynsistä useita kuvia? Otan kuvia aina mahdollisuuden mukaan varjossa, auringonpaisteessa ja salamavalolla, ja kun monesti lakka näyttää erilaiselta eri valossa, niin tulee julkaistua siksi useita kuvia.

13 kommenttia:

 1. Nää on tosi hienot! :) Tosi kiva lakka ja kuvio. Alkoi itseänikin himottamaan tuo lakan ostaminen. :D En nimittään omista mitään lähellekään samanlaista.

  Mun mielestä on ainakin tosi hyvä että on useampi kuva. :)

  VastaaPoista
 2. Tosi kiva koristelu, pastellivärit toimii hyvin tuon tumman lakan kanssa :)

  VastaaPoista
 3. Kiitos kaikille kivoista kommenteista :).

  VastaaPoista
 4. Katoin ihan, että ois ollu käsinmaalatut nuo kukat kokonaan. Aattelin tosiaan eka, että kylläpäs on samanlaiset kaikissa :)

  Ihana tuo harmaa lakka. Näyttää jotenkin lyijykynältä väritetyltä, jänskä :)

  VastaaPoista
 5. Asetonihuuruja: Ois kyllä kiva sanoa, et olisin maalannut nuo itse, mut eiiih, kunhan värittelin ;P. On tosiaan jänskä tuon lakan väri, tykkään kyllä kovasti. Onneksi löytyi Riiasta, koska tää ois saattanut jäädä ostamatta muuten kokonaan :D.

  VastaaPoista
 6. Kauniit kynnet! Pidän siitä, että sun kynnet on aina niin hyvin tehdyt, jälki on ihan oikeasti poikkeuksellisen hyvää :)

  Kiva kun laitat useampia kuvia, ei ainakaan haittaa ollenkaan :)

  VastaaPoista
 7. Oijoijoi! Aivan upeat kynnet, tuollaisia jaksaisi katsella vaikka viikon käsissään ♥

  VastaaPoista
 8. Kauniit ja tyylikkäät kynnet, tykkään =)

  VastaaPoista
 9. Todella kauniit kynnet! Ja mä ainakin tykkään,että on kuvia enemmänkin!

  VastaaPoista
 10. Anonyymi: Kiitos! Tuollainen palaute antaa kummasti aihetta olla rehellisesti ylpeä tekeleistään ja saa mielen iloiseksi :).

  Papu: Kiitos, voi kun olisivat kestäneet edes pari päivää enemmän, mutta njäääh. Vain kolme päivää. Sitä se vaipanvaihto ja pyykkirumba teettää ;).

  Hanna, Lilli ja Mia: Paljon kiitoksia :).

  VastaaPoista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...