Sivut

maanantai 14. marraskuuta 2011

31 Day Challenge: Päivä 11, Polka Dots -kynnet

Viikonlopun juhlista selvitty kunnialla! Tulikin useamman päivän tauko haasteeseen, kun tein viikonlopulle toisenlaiset kynnet. Julkaisen ne kyllä myöhemmin tämän haasteen aikana. Piti ottaa pieni loikka eteenpäin välissä, koska Polka Dots -kynnet ei vaan olisi sopineet juhla-asuuni :).


Haaste jatkuu eli päivä 11, tällä kertaa aiheena tosiaan Polka Dots, eli jonkin sortin pilkkuja piti saada aikaan. En ollutkaan koskaan aiemmin tehnyt dotting toolilla tällaisia kynsiä, joihin olisi pitänyt saada aikaan samankokoisia (ja samanmuotoisia!) palloja. Aukko kynsisivistyksessä ;).



Eikö ookin sulkut! Valitsin värit ihan vaan sillä perusteella, että halusin jotain sopivasti ei-yhteensopivaa, mutta silti yhteensopivaa :). Polka Dotseja en uskaltanut alkaa tekemään koko kynteen, koska pelkäsin, ettei ekalla yrittämällä ihan onnistu. Hyvä päätös. Vähän eriparisia palloja tuli...

Ikävä heijastus rusetin päällä... :/
Kynsiin nappasin idean tästä videosta. En jaksanut kuitenkaan piirrellä kaikkiin kynsiin rusetteja ja toisaalta, tykkään mieluummin näin, ettei ole liikaa koristusta. Onhan tuossakin jo...



Käytetyt lakat:
- Alla OPI Start to Finish
- China Glaze Innocence (vpun.) koko kynnellä
- Kärjessä OPI Mermaid's Tears (vihreä)
- Pilkut dotting toolin avulla valkoisella ArtClubilla
- Rusetit ja raidat Zoya Kieko -lakalla, pikkupensselillä sekä lakan omalla siveltimellä
- Rajaukset mustalla ArtClubilla (jolla oli tällä kertaa mahdotonta saada siistejä viivoja :( )



Ja katsokaas hei oikean käden nimettömän rusettia! Sekin on ihan rusetin näköinen, tosin vähän suttureunainen, kun ei tuo hienomotoriikka pelaa vasurilla piirtäessä ihan niin hyvin vielä.... :).

Mitäs pidät näistä Polka Dotseista? 

17 kommenttia:

  1. ompa kivat ja erikoiset kynnet! mä luulin että oot tehnyt ton rusetin leimaamalla, eli hyvin kyllä onnistuit sen maalaamisessa:D

    VastaaPoista
  2. Voi että miten nätit kynnet! :)

    VastaaPoista
  3. Hei ihanat! :) Näiden näpräämisessä on varmasti vierähtänyt tovi? Tykkään kyllä aina näistä käsin maalatuista.

    VastaaPoista
  4. Kaisa: Yllättävän nopeesti meni, kun ajattelin, että istun koko yön lakkojeni ääressä. Ehkä vajaa 1,5h (mut siis onhan sekin melkonen tovi :D). Ja kiitos :).

    VastaaPoista
  5. Aivan mieelttömän ihanat kynnet! Nuo väritkin ovat aivan ihanat ja sopivat todella hyvin yhteen!

    VastaaPoista
  6. Tosi kaunis lakkaus ja hyvin onnistuneet maalaukset :)

    VastaaPoista
  7. IHANAT!! :)3

    1Hei kuule jos mitenkään viittit, niin haluaisitko haastaa mut tekemään tän 31 päivän jutun. Voi tosin tehdä vasta joulun jälkeen kun saan kameran kuntoon, mutta kumminkin?

    -Kia-

    VastaaPoista
  8. Ihana lakka, onnistuit tosi hyvin (:

    VastaaPoista
  9. Tosi söpöt kynnet :)

    VastaaPoista
  10. Sannni, Niniane ja Lumi: Kiitos teille :).

    Kia: Kiitos! Ja anna mennä vaan :). Haastan sinut tässä ja nyt ;).

    Lilli ja ano: Kiitos :).

    VastaaPoista
  11. Voi miten ihanan suloiset kynnet! Löysin juuri blogisi pumpulipupun kautta ja täytyy sanoa että todella kiva blogi onkin ja todella hienoja ja taidokkaita kynsiä teet! :) Meillä näyttää myös olevan vähän samanlaiset värimieltymykset :p

    VastaaPoista
  12. shiny: Kiitos ja tervetuloa lukijaksi :). Klikkasin itseni lukijaksi myös sinuun blogiisi. Käsittämätöntä, miten en oo törmännyt sinun blogiisi aiemmin :O. Joudun ehkä lainaamaan paria ideaasi jossain kohtaa, oli niin mahtavia kynsiä :).

    VastaaPoista
  13. Heipsan! Tein juuri haasteessa polka dots -kynnet, ja aloin ne tehtyäni miettimään, että minkäköhänlaiset polka dotsilla sulla oli, kun meillä on yleensä aika samanlainen maku. Ja okei, ne olikin ihan samanväriset kuin mulla, onneksi oli kuitenkin vähän eri idea. Eli tein vaaleanvihreää Essie Mint Candy Applella, kun sulla oli tuo OPI Mermaid's Tears.

    Nämä sun kynnet oli siis ilmeisesti jääneet mulla alitajuntaan, mutta mistään tahallisesta kopioinnista ei ollut kyllä kyse. Muuten olisin ehdottomasti maininnut lähteen, sori! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi hupsu pupuseni :). Luin sun postauksen jo aamulla, eikä mulle tullut mieleenkään omat Polka dots -kynnet. Nehän oli ihan erilaisetkin :). Kivasti kuitenkin huomioitu, monikaan ei olisi varmasti osannut ajatella noin.

      Poista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...