Sivut

lauantai 5. marraskuuta 2011

31 Day Challenge: Päivä 5, siniset kynnet

Ja taas Color Clubia. Huomiseksi lupaan jotain muuta :P. Tässä siis haasteen viidennen päivän siniset kynnet: Emerald Depths.


Onpa se kaunis, eikö olekin? Oon alkanut ihastua siniseen väriin, eikä tämä tuntunut kynsillä ollenkaan omituiselta. Olen jopa ostanut itselleni joitain sinisiä vaatteitakin, muutakin kuin farkkuja ja sellaista en ole tehnyt vuosiin! Oon heittäytynyt ihan villiksi ;).

Tämä lakka saattaisi muuten olla aika jees leimailuihin, tajusin sen vasta nyt. Pitänee testata. Lakka peittää hyvin kahdella kerroksella, eli aika unelma siis :). Ei raitoja, ei kuplia ja kuivuukin nopeasti! Suosittelen :).

Tässä vielä muistilistaa haasteen kulusta (sama litania löytyy tuosta sivupalkistakin).


Kiinnostaako sininen väri teitä lukijoita?

3 kommenttia:

  1. Onko tuon sivupalkin listaan mahdollista vetää jonkinlaiset merkit jo tehtyihin kynsiin? Tiedän, että niitä voi klikata, mutta esim raksi, yliviivaus tai joku merkki, että näkee nopeasti missä vaiheessa ollaan :) en tiedä oonko ainoa, joka tätä on miettinyt, mutta ehdotinpa nyt vain.. :I

    VastaaPoista
  2. Muhmu: et oo ainoa, itse oon miettinyt ihan samaa :D. En vaan osaa laittaa :/. Blogger ei anna gadgetissa mahista kuin värin vaihtamiseen ja lihavoimiseen. Jos joku osaa neuvoa, niin please :).

    VastaaPoista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...