Sivut

lauantai 10. joulukuuta 2011

31 Day Challenge: Päivä 21, inspiraationa väri

Joko teitä kyllästyttää tämä haaste? Minua ei :). 

Edellisen postaukseni kommenteissa lukijani kommentoi, että vaikka teen usein samantyyppisiä kynsiä, kuin muillakin, niin teen astetta paremmin. Se oli kivasti sanottu :). Mietin kuitenkin sitä, onko mielikuvitukseni todella vähän köpö vai miksi rakastun usein juuri mallista tekemiseen ja tutoriaaleihin. Sehän ei ole mikään salaisuus, että teen niin.

Joskus aiemmin jo kirjoitin, miten kuvistunnilla koulussa sain aina loistoideoita, enkä sitten osannut koskaan toteuttaa niitä siten, kun olin kuvitellut. Sekös suututti. Ehkä kynsien kanssa on tosiaan vähän sama juttu. Oikein kun suunnittelen jotain omaa ideaani, kynsistä tulee silloin yleensä ihan katastrofi. Kun taas tusailen hetken mielijohteesta tai sitten teen mallista, niin koen onnistuvani paremmin. Taidan mennä siis usein sieltä, mistä aita on (tavallaan) matalin? :D. Ehkä voisin vastaisuudessa panostaa kehittymään tuossa ideointi-ja-toteutus -ajatuksessa :). Se edellyttäisi kyllä totaalista kynsiblogikieltoa, koska monestihan ainakin vaikutteet jäävät jostain nähdystä. Kiitos kuitenkin siis kommenteista ihan kaikille, jotka koskaan ovat sellaisen jättäneet. Rakentava palaute on ihan parhautta! <3

Sitten asiaan.. haastepäivä 21 ja inspiraationa väri. Minun OPI-tilaukseni elokuussa sai ikävän käänteen, kun jouduin vaihtamaan OPI DS Extravagance -lakkani toiseen saman sarjan lakkaan varaston heiton vuoksi. Mälsää. Hypistelin Extrawagancea seuraavaksi Latvian reissullani, mutta koska toin sieltä niin monta lakkaa ja kyllähän ne tietysti maksoivatkin muutaman roposen, niin päädyin jättämään tämän ihanuuden hyllyyn sen muita korkeamman hinnan vuoksi. Tällä viikolla vanhempani matkasivat Riikaan ja laitoin äidille matkaan tekstarin parista tuliaisesta :). Nyt mulla on EXTRAWAGANCE!!! <3


Se on ihan uskomaton lakka. Niin kaunis, ettei voi oikein edes kuvailla! Hehkutan tämän puolesta ihan samalla tavalla, kuin Papu Jos edes kynnet -blogissa, ja tämän kohdalla tunnustan, että lakoissa todella on laatueroja ;). Must have -lakka ihan jokaiselle lakkaajalle :).Luonnonvalossa.


Muita tuliaisia olivat OPI Nail Polish Thinner (jota äiti osti ihan varmuudeksi kaksi pulloa :D) ja OPI Samoan Sand -lakka. Tuon Samoan Sandin kuvittelin olevan ranskikseen sopiva silloin, kun ei halua pinkkiin taittuvaa, mutta tiedä häntä. Taitaa olla liian hiekanvärinen siihen. Menee testiin kumminkin. Ja ihana sekin on joka tapauksessa, tykkään niin paljon nudeista ja harmaista ja ruskeista.


Kokeilin DS Extrawagancen päälle vielä leimauksia laatasta Konad m83 lakoilla Color Club Foil Me Once sekä Depend 247. Pastelliunelmia-blogissa on tosi hyvä postaus muuten noista Depend-lakoista leimauskäytössä, käykääs kurkkaamassa. Dependin metallilakoista ei ymmärtääkseni ole kylläkään enää saatavilla kuin hopeista ja ao. sinistä :(.Salamalla.

Depend pärjäsi ainakin tämän lakan päällä ihan kuusnolla paremmin, kuin ColorClub. Jos sinä tiedät, mistä noita metalliDependejä voisi vielä saada, vinkkaa kiitos :).

Luonnonvalossa.

Mitäs mieltä olet näistä tarinoista? Joko DS Extravagance pääsi ostoslistaan vai joko se löytyy lakkavarastosta? :)
Ps. En nyt linkittänyt tätä väriä mihinkään erityiseen kuvaan. Kaiketi tämä on iskenyt silmään ekaan kertaa The Polishaholic -blogissa :).
4 kommenttia:

 1. Iiiiihana lakka, mutta en hehkuta enempää, kun jo omassa blogissani hehkutin :D (Mutta eikös ole MAHTAVA levittyvyys, toi menee kynsille melkein kuin itsestään? ♥ )

  Sääli kun noita Dependejä ei tosiaan enää löydy, ostin hopeista neljä pulloa että ei heti lopu, se on niin mahtava leimauslakka. Harmi kun tuo CC ei toimi tummalla pohjalla paremmin, Hot Like Lava toimi ainakin tuon Foil Me Oncen päällä tooosi hyvin ja ostin sitten ihan leimailua varten myös Antiquatedin ja Lumin-icecentin, saa nähdä miten hyvin ne sitten toimii.

  VastaaPoista
 2. Just tän haasteen takia jäin blogiasi seuraamaan :) joten ei kyllästytä.

  VastaaPoista
 3. Uu, Extravagance on yksi lemppareista täälläkin! Ihan mahtava lakka sekä väriltään että laadultaan! :)

  VastaaPoista
 4. Oiiiii ihana väri! Haluaisin kyllä ehdottomasti ostaa ton! <3!

  VastaaPoista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...