Sivut

maanantai 19. joulukuuta 2011

31 Day Challenge: Päivä 26, inspiraationa kuvio

...tai kuosi ...tai miten nyt sanan 'pattern' tässä kohtaa kääntääkään :). Totean tähän väliin, että onpas muuten vähän tylsää tämän haasteen kannalta, että joulu on näin lähellä. Haluaisin tehdä tämän yhteen putkeen loppuun ja kivoja ideoita ja tutoja on joka puolella, mutta silti pitäisi pystellä jouluisissa kynsissä, koska niitä ei sitten tule tehtyä muulloin.  No, tällä kaavalla siis tämän päivän haasteen kynsiin:Suomalaisista blogeista mm. Polish This! on ansioitunut hienosti teippimanikyyreissä ja mm. Nailside-blogin Jane on tehnyt kivoja tutoja aiheesta. Käytkää ihmeessä katsomassa näitä taidonnäytteitä :). Nämä kuuset on siis Nailside-blogista peräisin.


Itse tein vasta nyt ekan teippimanikyyrini (ainakin muistaakseni?), jos ei ranskiksia ja puolikuita lasketa mukaan. Käytin Scotch Magic -teippiä ja se ei kyllä taida olla paras mahdollinen. Teippi repesi kuusen oksien kohdalla ja palat piti noukkia neulalla pois :(. Täytyy kokeilla jotain muuta ensi kerralla.Kynnellä Color Club Rule Breaker x2. Tämä lakka on muuten lähes täysin peittävä jo yhdellä kerroksella! Kuusen tein China Glaze Millenniumilla ja muissa kynsissä päällä OPI Crown Me Already! -glitterlakka.
Ja tässä vielä Rule Breaker nakuna.

Oletko sinä tehnyt teippimanikyyrejä ja mitä teippiä itse suosit? :)

4 kommenttia:

 1. Ihanat kynnet! Tykkään itekkin tosi paljon Nailside-blogin teippitutoista, mutta en ole itse voinut kokeilla, koska en omista oikeen mitään teippiä. :DD

  VastaaPoista
 2. Onks tää joku juttu nyt kun kolmessa blogissa samana päivänä näen joulukuusen nimettömässä? XD Onko nyt joku sesonki vai? ;) Hianot kynnet taas kerran ♥

  VastaaPoista
 3. Hienoa kun sanoit suoraan että mistä idean sait. mua nimittäin ärsyttää sellaset ihmiset ku ottaa kunnian vaan itselleen eikä sano mistä idean on saanut. hienoa. mailmassa on vielä hyviäkin ihmisiä. :)

  VastaaPoista
 4. Elli: Nyt teippikauppaan :P.

  Papu: Juu käsittämätöntä, miten joka puolella on vaan kuusia ja karkkikeppejä ja tonttuja ;). Kiitos <3.

  Anonyymi: Kiitän. Varmasti linkitän jatkossakin, eihän se ole multa pois :). Ja jos joku huomaa linkin puuttuvan, toivon siitä mainintaa :).

  VastaaPoista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...