Sivut

torstai 3. marraskuuta 2011

31 Day Challenge: Päivä 3, keltaiset kynnet

Jepjep. Näiden kanssa viihdyin n. 20 minuuttia :(. Joku sinapinkeltainen olisi ollut ehkä kelvollisen alamaissa tässä kohtaa, mutta minun varastostani kun ei löytynyt kuin kirkuvan neonkeltainen ja sitruunalle lemuava Color Club Get Your Lem-on.


Mulla ei ole montaa lakkaa, joista voisin vaikka harkita luopuvani (Minä ressukka kun kiinnyn tavaroihini aina niin kovasti, että luopuminen on tuskaa :D. Autonvaihto mm. meinaa aiheuttaa itkupuuskan, enkä uskalla ajatellakaan, mitä tapahtuu, jos joskus päätämme myydä nykyisen kotimme pois!), mutta tämä on yksi niistä. Mahtava väri kesään jälleen, mutta tuo haju!! Olin käyttänyt tätä lakkaa vain pari kertaa aiemmin, kerran ranskiksen osana ja kerran vesimarmoroinnissa, ja niissä käyttösuhteissa tuoksu pysyi aisoissa. Mutta koko kynnellä, NOUUU!


Lakkaa on kynnellä 4-5 kerrosta, eli kovin peittävä tämä ei ole. Pirtsakka väri kuitenkin, kaikessa pimeydessä ja kaikki 20 minuuttia :P.


Posti toi taas muuten kivan, pienen paketin. Tilasin eBaysta neljä ArtClub-koristelulakkaa: mustan, valkoisen, sinisen ja lilan :). Kunhan pääsen vielä kokeilemaan näiden yksiväristen päivien jälkeen :P.Sävyjen nimet näet alla olevasta kuvasta...Laitoin muuten tuohon sivupalkkiin sievoisen taistelun jälkeen haasteen kulun näkyville. Yritän muistaa linkittää tekeleisiini, niin siitä on sitten helppo kurkkia, jos ei tule usein blogissani vierailtua :).

6 kommenttia:

 1. Tuli mieleeni, että itsekin kun käytän paljon EBayta niin olisi kiva kuulla aina myyjän tunnus ja kommentti, että oliko tavara kuvattua ja mikä oli postitusnopeus :)

  maijus.blogspot.com

  VastaaPoista
 2. Maiju: Hyvä ajatus, yritän muistaa tästä lähtien laittaa :) (ja kaivan tämänkin myyjän, kunhan ehdin).

  VastaaPoista
 3. Uuh, jos jokin ei ole yhtään mun värini niin tuo keltainen :D Ja jos se vielä haiseekin niin en taida kokeilla ;) Noi Art Clubit on kyllä ihania, mullakin on toi violetti. Ei kun itse asiassa mulla taitaa olla myös toi valkea. No enivei :)

  VastaaPoista
 4. Voi miten kaunis keltainen! Mutta ajatus lemuavasta sitruunasta vähän iljettää. Muutenkin, en ole vaan tajunnut; miksi ihmeessä lakan pitäisi tuoksua jollekin? :D

  VastaaPoista
 5. Papu: No hö, ajattelin, etä tää ois just sun lakka ;D.

  Bambi: Tavallaan se on aika ihanan raikkaan värinen, mutta se tuoksu tosiaan...uuuh :/. Minäkin olen sitä mieltä, että haiskoon vaan lakka pahalle lakatessa, kunhan haju häviää, kun lakka on kuiva :D.

  VastaaPoista
 6. So there are many virtual airlines that you can choose
  from and be their management. Solution Options:
  It was decided to use a web services simulator to simulate the exact functions of a web services backend.
  At this time, and in a good location, the leader should set up a few anchors and belay the second climber so he can climb up and hand off the equipment he
  has been recovering. If you are running your simulator for commercial purpose and there are people playing with their own golf clubs,
  ask them to wipe their clubs with a wet clean piece
  cloth. Yes, it may be true, but the training flights are different.

  VastaaPoista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...