Sivut

tiistai 1. marraskuuta 2011

31 Day Challenge: Päivä 1, punaiset kynnet

Kynsiblogeissa ulkomailla on pyörinyt 31 päivän haaste, josta minäkin kiinnostuin. Kukaan ei ole minua haastanut, joten haastan tässä ja nyt itse itseni ;P. En löytänyt blogeista tietoa, kuka tämän haasteen on laittanut aluille, mutta jos sinä tiedät, niin kerro heti :). Olisi kiva linkittää ja kehaista idean keksijää :).


Haasteen ajatuksena on ao. taulukon mukaan tehdä uusi lakkaus jokaiselle päivälle 31 päivän ajan. Tänään on 1.11.11, joten tästä on hyvä aloittaa.
Itse lintsaan jo ennen kuin edes aloitan ja toteutan lakkauksia sitä tahtia, kun aika antaa myöten. Katsotaan siis, ehdinkö loppuun tämän vuoden puolella... Työssäkäyvällä kotiäipällä (kyllä, olen molempia...) kun ei useinkaan ole tekemisen puutetta vapaa-ajalla, niin siksi annan itselleni armoa suoritusvauhdista ;). Kuusi ensimmäistä päivää yritän kuitenkin olla nopea. Yksiväriset lakkaukset kun raaskin poistaa vaikka päivän jälkeen, mutta enemmän työtä teettäviä en. Ne kun on niin rakkaudella askarreltuja ;D.


Ensimmäisenä tässä siis punaiset kynnet:
Iki-ihana, punainen ainokaiseni, OPI Designer Series Reflection. Kamerani ei suostunut sisävalaistuksessa parempaan kuvaan, koska lakka on vaan niin käsittämättömän häikäisevä :). Kurkkaa kunnon swatchkuva tästä.
Kiinnostuitko sinäkin tästä haasteesta? Laita linkkiä kommenttiboksiin, jos tiedät suomalaisia (kynsi)blogeja, joissa tämän haasten toteutus on menossa. Olisi kiva seurata. Itse löysin haasteen ainakin Polish This! -blogista (ja tietysti useista ulkomaisista).4 kommenttia:

 1. Tämä vaikutti tosi kivalta, en ole ennen törmännyt :) Itsekään en joka päivä uusi lakkauksia, mutta viikoittain toteutettuna vois sopiakin. Sais tehdä muitakin välillä ;)

  VastaaPoista
 2. joo, samaa mieltä olen minäkin että kivan haasteen oot löytäny :) Voisimpa itsekkin tämän ottaa toteutukseen ens vuoden puolella :)

  VastaaPoista
 3. Täähän vaikuttaa kivalta ! :)
  Saiskohan tuossa vähän huijata, jos löytyy johonkin aiheeseen sopivat kynnet jo entuudestaan ? :D

  VastaaPoista
 4. Vanquish ja Mirja, eiku puuhaamaan vaan :).

  Ooka, saa huijata, jos tahtoo ;P. Itse meinasin tehdä kaikki kynnet uusina, kun luistan tuosta aikataulusta erittäin todennäköisesti :D.

  VastaaPoista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...