Sivut

lauantai 28. heinäkuuta 2012

Hääkynnet

Onnellista vihkipäivää Sinulle ystäväni R.


Sain kunnian tehdä hääkynnet ystävälleni. Hän oli valinnut netistä kuvan, jotta saimme minun apua-jos-ei-niistä-tule-hyvät -paineeni minimoitua, eli valmiin mallin mukaan lähdin puuhastelemaan. Linkin kuvassa kynnet ovat vähän pidemmät ja valkoinen kärkiosa on klassista ranskalaista pidempi, joten sain vähän muokata näkemääni. Minun mielestäni siis ranskalainen manikyyri on ehdottomasti kaunein ja tyylikkäin silloin, kun valkoinen kärkiosa on n. 1/3 kynnen pituudesta ja kynsipedille jää se 2/3.


Kynsiin laitettiin tipit, koska en uskaltanut harjoitella muottien käyttöä kynsiin, jotka on tarkoitettu niin erityiseen tilaisuuteen. Taas olisi kuvista päätellen pitänyt viilata kärkiä kapeammiksi. Miksi ihmeessä minun silmä huijaa livenä noin paljon :(. 


Kärjissä on Baehr Metallic-gel White, eli valkoinen helmiäisgeeli. Ensikokeilulla levitin sen dotting toolilla, jolloin pinnasta tuli hauskan eläväinen ja nyt kokeilin levittämistä siveltimellä. Näistä tuli ehdottomasti "häämäisemmät" (heh). Helmiäisgeeliä piti laittaa kaksi kerrosta, jotta se peitti hyvin. Kynnet rakensin huoltogeelillä ja laitoin myös sealing geelin. Tarkoitus oli ensin tehdä viivat tavallisen päällyslakan alle, mutta päädyimmekin vetäisemään  UV Top Coatin normipäällyslakan sijaan. Viivat on tehty Color Club ArtClub- ja Orly Instant Artist koristelulakoilla. 


Minun mielestäni näistä tuli oikein hääkelpoiset ja uskon, että morsmaikkukin oli ihan tyytyväinen :).Mitäs mieltä sinä olet?


18 kommenttia:

 1. Aivan ihanat! Kelpaisi minullekin, vaikka häistä onkin jo melkein vuosi :D Tosi siroa, klassista, muttei yhtään tylsää.

  VastaaPoista
 2. Erittäin kauniit ja häämäiset =) Aivan ihanat!!

  VastaaPoista
 3. Kauniit! Älä huoli tuosta kärjen levenemisestä, jos siellä häissä ei ole ketään harrastelijaa saatika ammattilaista niin kaikki ne vaan huuli pyöreenä ihastelevat, kuinka kauniit kynnet morsiamelle on tehty. ja uskon, että vaikka siellä joku olisikin niin kyllä hän osaa suunsa kiinni pitää ja pitää vain omana tietonaan mielipiteensä tuosta kärjen levenemisestä :)

  Ja sitäpaitsi, levenneitä kärkiä näkee niin paljon, ettei tuota sinun levenemistä voi edes levenemiseksi sanoa! Kun siitä mainitsit niin aloin aamuisilla tihrusilmilläni tuijottamaan kuvaa ja napsautin sen isommaksi ja kappas vaan! Kyllähän se _vähän_ levenee :D

  Mulla on itsellä ihan sama ongelma, nyt kun on nää mantelit, että tuntuu koko ajan, että kynsi ensin levenee ja sitten kapenee. Huhhuh saa nähdä milloin opin... Tuntuu, että virheet huomaa parhaiten vasta viimeisen uunituksen jälkeen...

  VastaaPoista
 4. Kauniit tuli! Just sopivat morsiankynnet. :)

  VastaaPoista
 5. T-o-d-e-l-l-a kauniit! Kyllä kelpaa noissa kynsissä mennä naimisiin ♥

  VastaaPoista
 6. Todella kauniit ja tyylikkäät :) Kyllä noissa kelpaa olla!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hih, hauskaa Shaqu, että kommentoit. Sinusta ei ookaan pitkään aikaan kuulunut! :) Ja kiitos!

   Poista
 7. Kiitos Sannu <3 Nämä kynnet kruunasivat ihanan päivän ja saivat hurjasti kehuja! T. Rouva M

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihan mahtavaa! Onnea vielä rouvalle ;).

   Poista
 8. Todella upeat ja varmasti häihin sopivat :)

  VastaaPoista
 9. Kiitos kaikille kommenteista. Niitä on niin kiva lukea :).

  VastaaPoista
 10. Todella ihanat kynnet ja kivan väriset.

  VastaaPoista
 11. Hei. Upeita kynsiä..teetkö missä päin suomea??

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Omaksi ilokseni puuhailen Etelä-Karjalassa :).

   Poista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...