Sivut

maanantai 23. heinäkuuta 2012

Tuliaisia Latviasta jälleen

Äitini ja isäni piipahtivat taas Riiassa, Latviassa. Pyysin heitä tuomaan tullessaan pari pikkujuttua: OPI Avoplex Cuticle Oil to Go -kynsinauhageeliä sekä pari hopeakorkkista OPIa. Ohjeistin äidin tekstarilla, että laatikossani on jo DS Extrawagance, DS Opulence ja DS Reflection. Jotain muuta siis, kuin nämä kolme.


Tuliaispussukasta löytyi Avoplexin lisäksi DS Reserve, DS Treasure ja DS Bold.OPI DS Bold on punapohjainen glitterlakka, DS Treasure hehkuvan oranssi lakka ja DS Reserve pinkki hologrammilakka.


Itse piipahdin viettämässä hääpäivää viime syksynä samoilla apajilla Latvian pääkaupungissa, joten jos kaupungin lakkatarjonta kiinnostaa, voit kurkata siitä lisätietoa tästä vanhemmasta postauksestani.


OPI DS -lakkojen hinnat olivat n. 10 € (Suomessa kai n. 18 €) ja kynsinauhageeli n. 7 € (Suomessa n. 17 €).


Kiitoksia vaan kovasti vanhemmilleni, jotka uhmasivat säätä ja kävelystä särkeviä jalkojaan tyttärensä vuoksi ;). Terveisiä kotiin! <3

7 kommenttia:

 1. Nyt himottaisi lähteä Riikaan - ihan näiden kynsilakkojen takia.. :D

  VastaaPoista
 2. Ihania lakkoja sun vanhemmat tuoneet! :3

  VastaaPoista
 3. Ihanat kynnet ja ihanaihana lakka! Löytyy minunkin hyllystäni, mutta raasu jää usein DS Reflectionin ja DS Extravagancen varjoon, kun on vähän hailakampi väriltään. Mutta ihana se on, pitäisikin pitkästä aikaa lakkailla sillä. Ja OIH, sait DS Boldin! Eikös se ole ihan uusi väri?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

   Poista
  2. Joo, viimevuotinen näyttäisi olevan :).

   Poista
 4. Vähän sulla on kivat vanhemmat. :) Jos omille vanhemmilleni sanoisin että tuokaa muutama 10 euron kynsilakka, niin nehän hankkisivat mulle valkotakkisia kavereita. Eivät oikein tajua tällaista "turhuutta". Mun mielestä taas mikään mikä piristää mieltä ei ole turhaa. ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin onkin :). Tosin maksan (tai ainakin tarjoudun maksamaan :D) kyllä omat tuliaiseni itse :P. Se on ihan totta, että harrastus kuin harrastus maksaa.

   Poista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...