Sivut

keskiviikko 11. heinäkuuta 2012

Sössityt vesimarmoriranut

Jos kymmenestä kynnestä neljässä on "ihan ok" lopputulos, ei voi olla kovin ylpeä itsestään. Seitsemän olisi ollut mahdollinen tulos, ilman suursyömäriä minussa :D. Nälkä kurni vatsassa yhdentoista jälkeen illalla, kun lopetin marmorointipuuhat ja oli mukamas pakko sännätä jääkaapille tekemään ihan vaan varovasti voileipä. Siinähän ne sitten ruttaantui, nuo kolme kynttä. Fail 1. 
Halusin testata marmorointia vain osalle kynttä, joten länttäsin teipit vinottain kynnen päälle ja lakkasin kynsien kärkiin yhden kerroksen China Glazen White on Whitea. Tippitarra olisi varmasti mahdollistanut kauniimman tuloksen, koska tuosta piikkisuorasta rajasta tuli jotenkin teennäisen oloinen ja kärjen osuudesta liian pitkä. Fail 2.

Vesimarmorointituurini ei ollut terässään ja sain tiputella sen kymmenen rundia, ennen kuin veden lämpötila osui kohdalleen. Sittenkään kuviointi ei onistunu entiseen malliin, enkä enää jaksanut oikein yrittääkään. Ei siis kannata jatkaa (siis heti samantien), jos kiinnostus romahtaa alkuvaikeuksien jälkeen nollaan. Fail 3.Dippailin kynnet pareittain, lakkoina Essie Fiestä (pinkki) ja Color Club Get Your Lem-on (neonkeltainen). Vasemman käden kuvioista tuli ihan nätit, mutta oikean kohdistaminen ontui. Rajalle ja "tyhjään kulmaan" laitoin pilkkuja valkoisella lakalla. Ajatus oli tehdä pariin kynteen strasseista isot ja komeat kukat, mutta kaiken dottailun lomassa asia pääsi unohtumaat ja pilkuttomia kynsiä ei jäänyt. Fail 4.


Huomatkaa 1 viikon kasvuraja geelin rajassa.
Suhina melkein kuuluu, kun kynnet kasvaa!
Kaiken kukkuraksi lakkasin epähuomiossa kynnet lopuksi pikakuivattavalla Seche Vitellä, joka vaatii alleen koko kynnen mitan kynsilakkaa. Mulla ei ollut lakkaa kuin puolella kynnestä, joten olettama on se, että Seche kuoriutuu ensimmäisen vuorokauden aikana irti kynnestä, koska se ei tartu geelikynnen pintaan yksinään. Fail 5.


Tässä siis muutama seikka, jotka kannattaa muistaa, kun vesimarmoroi / lakkaa kynsiä:
 1. Maltti on valttia.
 2. Suunnittele huolella.
 3. Älä tee, jos ei nappaa.
 4. Keskity edes vähän siihen, mitä teet.
 5. Keskity vielä vähän lisää.
Lähden poistamaan lakkoja, moi!

12 kommenttia:

 1. Onpas onnistunut marmorointi! Aivan upeat :3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi hassua, mun mielestä tässä meni kaikki pieleen :D. Kiitos kuitenkin :).

   Poista
 2. Nää on tosi ihanat! Ite en ikinä jaksa keskittyy vesimarmorointiin, se on hirveen tylsää :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos :). Onhan se vähän... Varsinkin, jos ei heti onnistu.

   Poista
 3. miten ihmeessä voit sanoa että nuo ovat epäonnistuneet? :O Ne ovat aivan törkeen onnistuneet , hienot, upeat, täydelliset , mitäs muita adjektiiveja osaan?! Ihanat värit olit valinnut myös, sopivat niiiin hyvin yhteen!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nih, kauneus on katsojan silmissä ja tunnustaudun edelleen yltiöpäiseksi itsekriitikoksi, siitä syystä varmaan :P. Osaan hehkuttaa, kun omasta mielestäni onnistun ja tykkään, joten pakko on saada sanoa, että persiilleen meni, jos siltä tuntuu :). Kiva kuitenkin, jos sinä tykkäät, saadaan olla eri mieltä oikein mielellään <3.

   Poista
 4. Mustakin noi on tosi onnistuneet, värit sopii loistavasti yhteen! Tosin mun mielestä ton nimettömän strassikukan olis ehkä voinu jättää pois :-D

  VastaaPoista
 5. Ihana! Noi värit, toi koristelu, tosi upeet! Nää ei oo lähelläkään epäonnistumista :D

  VastaaPoista
 6. Noi on aivan upeet! Ihanat värit ja musta noi rajaukset on hyvin onnistuneet. Ja miten voi saada noi pallot onnistumaan, mulla on dotting toolin kanssa riita kun se ei suostu yhteistyöhön. :/ Kai sekin vaatisi vain harjoittelua. :D

  VastaaPoista
 7. Oooh, miten upeet! Sun pitäis tehdä tutoriaaleja vaikka videoina tai edes kuvitettuna!

  VastaaPoista
 8. Mutta ne mitkä onnistui on kyllä hyvin onnistuneet marmoroinnit. Kiva kuvio ja värit! :)

  VastaaPoista
 9. Mitämitä, nämähän on tosi hienot!! Mä en kyllä nähnyt näissä mitään virheitä, mun mielestä nää oli ihanat ja tosi upeat :D Oon myös aina miettinyt, että miltähän tuo Color Club toimisi marmoreissa niin tästä näin senkin - hyvältä näyttää!

  Ja taidan ehdottomasti joskus varastaa sulta tuon teippi kynnelle, osa dippaus - idean! :P

  VastaaPoista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...