Sivut

sunnuntai 22. heinäkuuta 2012

SanNails 1 v.

Niin se aika rientää. On kulunut jo kokonainen vuosi siitä, kun rohkaistuin aloittamaan tämän blogin. Hämmästyttävää. Vaikka kynsilakkahommat on olleet elämässäni jossain määrin teini-iästä saakka, voin kyllä tunnustaa kehittyneeni tämän viimeisen vuoden aikana todella paljon. Suurin innostus kehittymiseen on vasta kasvanut blogin myötä ja kova on halu kehittyä edelleen sekä lakkojen, että geelien kanssa. 31 päivän haaste toi lakkaushommiin mukavaa särmää ja sen varjolla ja kannustamana sain kokeiltua monta uutta juttua ja väsättyä useat hienot kynnet. Haasteen tekosia voit kurkata tästä.


Vuoden aikana olen saanut google-käyttäjäraadin kautta 240 vakkarilukijaa mukaani ja sivuklikkejä on reippaasti päälle 53.000, mikä on kyllä hieno lukema. Kaikki lukijat ja klikit ovat tulleet vain minun kynsieni ja rakkaan harrastukseni takia! Wau!! Kiitos teille kaikille, vakkareille ja ohikulkijoille :).


Mietin kovasti, mitä keksisin synttärin kohdalla teille lukijat. Myssyssä ei nyt oikein kulje ja sen voinee laittaa sen piikkiin, että olen aikalailla tosiraskaana ;). Joskohan saisin teille aikaiseksi vaikka ihan ensimmäisen arvonnan. Katsotaan sitä vähän myöhemmin sitten.


Kiitos vielä ja toivottavasti tekoseni jaksavat kiinnostaa teitä jatkossakin.


Hyvää synttäriä minun blogi 1v. :)!

14 kommenttia:

 1. Lämpimät onnittelut 1-vuotiaalle blogille!!!

  VastaaPoista
 2. Siispä hyvää synttäriä blogillesi! :)

  VastaaPoista
 3. Paljon onnea blogisynttäreistä! Jatka samaan malliin, tätä blogia on niin kiva seurata:)

  VastaaPoista
 4. Onnea menestyneestä blogitaipaleesta! Olet ehdottomasti yksi parhaimpia kynsiblogeja :)

  VastaaPoista
 5. Tosi isot onnittelut! Toivottavasti jaksat myös jatkossa ilahduttaa meitä lukijoita ihanilla kynsillä :)

  VastaaPoista
 6. Onnittelut 1-vuotiaalle! Way to go:)

  VastaaPoista
 7. Onnea taaperoikäiselle! Toivottavasti jaksat sitten vauvan synnyttyäkin vielä lakkailla ja päivittää, täällä on niin kiva käydä katsomassa sun taidonnäytteitäsi :)

  VastaaPoista
 8. Lämpöiset onnittelut ihanalle SanNailsille! :)

  VastaaPoista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...