Sivut

keskiviikko 18. heinäkuuta 2012

Kännyyn mätsäävät kynnet

Onpa ollut ihanaa harjoitella geelikynsiä ystäville! Ja toistankohan itseäni ihan kamalan usein...? :D Oon edelleen aika toivottoman hidas, mutta laatu on omasta mielestäni parantunut :). Omien kynsien geelaminen ja huoltaminen on ehdottomasti opettanut kaikista eniten, se on varmaa.  Viilan käyttö on mulle edelleen se hitain homma, mut kaipa sitä pitää vaan tehdä ja tehdä. Kyllä minäkin joskus se näytön käyn tekemässä :P.


Tässä siis ystäväni kynnet, jotka tehtiin puolivahingossa mätsäämään hänen uuteen kännykän suojakuoreensa. Siispä violettia glitteriä, kiemuuroita ja perhosia :).
Tykkään käyttää Cesarsin Huoltogeeliä, mutta koska se oli nyt lähes lopussa, geelasin Milleniumilla, joka on hieman sinertävää. Valkoisen ranskiskärjen kanssa tuo sinisyys ei erotu juuri ollenkaan (esim. nämä kynnet on tehty myös Milleniumilla), mutta näissä kynsissä se näkyy selvästi. Harmi, koska se ei todellakaan ollut tarkoitus :(. Luonnossa kynnet ei näyttäneet minun silmääni niin sinisiltä kuin kuvissa, mutta vähän silti. Taas opin siis jotain uutta: sinertävien/kylmänsävyisten glittereiden kanssa ei kannata käyttää Milleniumia, jos sinisyyden korostuminen häiritsee.Kynsiin tehtiin siis Baehrin Glitter-Gel Lavender -geelillä (saatu Cesarsista) tuollainen liukuvärjätty kärki ja nimettömiin ja peukkuihin lisättiin mustavalkoiset perhostarrat. Homman päätteeksi totesimme, että hyvin ne mätsää :).
5 kommenttia:

 1. Voi miten ihanat! :) Ja toi kännykän suojakuori on kans ihana! :D

  VastaaPoista
 2. Ompa hyvän näköiset. Onko niissä tipit vai oliko ystäväsi kynnet noin pitkät? ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Tipit olli laitettu edellisellä kerralla, eli eka huolto oli nyt kyseessä. Hyvin oli omat kynnet alla kasvaneet, mutta toki tippiä oli jäljellä vielä kaikissa kynsissä :).

   Poista
 3. Tosi nätit! Ja hyvin näyttää mätsäävän. :)

  VastaaPoista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...