Sivut

tiistai 24. heinäkuuta 2012

Pinkkiä hologrammia - OPI DS Reserve

Salaa toivoin, että äitini nappaisi tuliaisiksi juuri OPI DS Reserve -lakan. Erityisesti en siis tätä pyytänyt, eli aika pinkkityttö taidan olla, kun tämä lakka luokseni löysi :). Ihanaa, ihanaa, ihanaa!
Olin tilaamassa tätä lakkaa jo aiemmin, kun tilasin Nailsuppliesilta pari vanhempaa DS-lakkaani, mutta pääädyin silti valitsemaan Opulencen, joka on violetimpi, kuin tämä. Mielen päälle tämä jäi kuitenkin keikkumaan, eikä suotta! Se on niin kaunis, tyylikäs, elegantti ja silti niin näyttävä. Ahh.

Lakassa on pieniä hologrammihippusia, jotka hohtavat auringonpaisteessa upeasti. Tämä lakka myös levittyy todella helposti ja kauniisti. Joku saattaisi saada jopa yhdellä kerroksella täysin peittävän värin. Omiin kynsiini laitoin kaksi kerrosta, eikä alla siis ollut ollenkaan aluslakkaa (vaan ne melko tuoreet geelit). Päälle sipaisin OPI DS Top Coat -lakkaa. Mikähän tuossa DS-päällyslakassa on muuten se juju?  Vai myyntikikkako vain? Sen pitäisi tehdä DS-lakat jotenkin erityisen kiiltaviksi tai jotain, mutta minun silmä ei kyllä erota... Sechellä saa ainakin kiiltävämmän pinnan... 


Laitoin vielä koristeeksi viininpunaisia water decaleja, joissa oli siis tuollaiset ruusun kuvat. Sieviä ja simppeleitä nekin. Nämä decalit on peräisin eBaysta ja ovat muuten ihan toimivaa tavaraa :).Mitäs tykkäät? Eikö ole rakastettava lakka? :) Taas yksi ainakin minun lempparilistalleni.

3 kommenttia:

  1. Mä rakastan kaikkia DS-lakkoja. <3 Ja itsekkään en älyä DS Top Coatia. Ostin sen Tallinnasta, kun halvalla (heh) sai, mutta en ole huomannut mitään eroa sen ja esim. Sechen välillä...

    VastaaPoista
  2. Ihana lakka ja ihana lopputulos :) <3

    VastaaPoista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...