Sivut

keskiviikko 4. heinäkuuta 2012

Kuivakukkia geelikynsissä

Kynsihuollon jälkeen on aina ihana fiilis, kun kynnet on kauneimmillaan :). Tyvessä ei näy kasvurajaa, kynsien pinta kiiltää kauniisti ja silmälle on jotain uutta ihasteltavaa. Olin kovasti mietiskellyt jotain ihanaa kesänväristä glitterpläjäystä, mutta päätin jättää sen seuraavaan kertaan. Halusin katsokaas kovemmin testata jo jonkin aikaa laatikossa ollutta Vylet Nails -merkkistä geeliä, sävyssä Scarlett Fever. Väri on siis hmm... ehkä joku fuksia, joka taittaa violettiin? Näissä kuvissa (ainakin talouteni MacBookin ruudulla) väri näyttää taas ihan vääränlaiselta, siis ihan liian punaiselta...


Tilasin tämän geelipurkin kokeeksi Saksasta samalla, kun tilasin sähköviilan. Siitä on siis jo aikaa, oisko puolisen vuotta..? Huomasin muuten, että Mimax myy näitä samoja geelejä ja itse asiassa edullisemmin, kuin mitä hinta näytti tällä hetkellä olevan saksalaisessa verkkokaupassa. 


Tällaiset näistä nyt sitten tuli :).
Huomaattekos, jäi vähän päälle nämä kynnet? :D. Ihastuin niihin niin kovasti. Testasin samalla kuivakukkia geelikynnelle. Kokeilin kuivakukkia jo geelikynsikurssilla (kurkkaa kynnet tästä postauksesta) ja silloin opin käyttökelpoisen konstin, jolla hauraan kuivakukan saa asettumaan kynnen muotoa mukaillen kynnen pinnalle: 

 1. laitetaan ohuelti geeliä kynnelle
 2. asetellaan kukka haluttuun kohtaan
 3. kiedotaan pieni pala elmukelmua sormen pään ympäri siten, että tiukataan kukan kohta sileäksi kynnen pintaan
 4. kovetetaan uunissa
 5. otetaan elmukelmu pois ja lisätään uusi geelikerros ja kovetetaan
Tällä kertaa kukat olivat tosin paljon pienempiä, joten selvisin ilman kelmua :).

Kukkien ympärille poimin vielä muutamia hopeisia microhelmiä. Laitoin niitä valitettavasti kuitenkin turhan lähelle kynnen tyveä, joten jouduin viilaamaan muutamaa tasaiseksi ja silloinhan ne ei enää näytä yhtä nätiltä :/. En kuitenkaan halunnut, että helmet jää pullottamaan kynnen pintaa, koska aion lakkaillakin kynsiä.
Hassu juttu muutes, huomasin vasta nyt, että minun nimettömieni kynnet on ihan erikokoiset :D! Ja siis sormet kaikkinensa on erilaiset, koska vasemman käden sormen osa viimeisen nivelen jälkeen on muutaman millin lyhyempi kuin oikean. Ihmettelin, miten kynnet näyttävät alta päin katsottuna samanmittaisilta, mutta päältä ne on ihan eripituiset :D. Oikeankäden nimettömässä on kynsipetikin siis pari milliä pidempi (siis ihan olemassa) ja kynnen kärjestä tuli pyöreämpi :D... Melkoinen muotopuoli ;P.


Kyllä kuivakukat vaan näyttävät niin paljon paremmalta geelin alla kuin kynsilakan. Vai mitä olet mieltä?

4 kommenttia:

 1. Aivan ihanat kynnet! Toimii TODELLAKIN geelin alla :D

  VastaaPoista
 2. Tosi kauniit! :) Ja näyttää kyllä toimivan paremmin! Pitääkin koittaa geelilakkauksessa. Kelmun kanssa, kiitos vinkistä ;)

  VastaaPoista
 3. Ihanat kynnet!
  Juu, kyllä minustakin kuivakukat näyttävät paremmilta geelin kuin kynsilakan alla.

  VastaaPoista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...