Sivut

sunnuntai 18. joulukuuta 2011

31 Day Challenge: Päivä 25, inspiraationa muoti

Olen kertonut aiemmassa postauksessa, että pidän kovasti Minna Parikan suunnittelemista kengistä. Kesällä halusin toteuttaa omat Raquel-kynteni, mutta koska inspiraationi silloin petti, päätin ottaa aiheen uusiksi. Nämä kynnet olen tehnyt noin kuukausi sitten, kun tarvitsin Holiday Club Saimaa -kylpylän avajaisiin kenkiini mätsäävät kynnet :).
Pahoittelen taas kehnoja kuvia, puhelimen kamera ei ihan vedä vertoja järkkärille...


Koko kynnellä on China Claze Innocence ja kärjissä V-muodossa China Glaze Swing Baby, joka on lähes samansävyinen lakka, kuin Raquelini ovat.


Viivat on maalattu mustalla ArtClubilla ja sydänkuviot ovat elämäni ensimmäiset waterdecal-koristeet. Ja ne kengät... <3 oih!


Tästä voit kurkata paremman kuvan näistä kengistä.


Olin itse todella tyytyväinen näihin kynsiin :). Ne olivat sopivan arvokkaat ja tyylikkäät juhlaan, mutta silti niissä oli sitä jotain.


Mitäs pidät kynsistä? 
Ja onko lukijoissa muita Minna Parikka -faneja (tai muuten vain edes vähän tykkääjiä)?

11 kommenttia:

 1. Todella kauniit ja tyylikkäät kynnet! Ja kengätkin on hirmu söpöt :)

  VastaaPoista
 2. Aivan ihanat ja tyylikkäät kynnet! <3 Sopivat hyvin noihin kenkiin, jotka ovat kyllä myös ihanat miusta :D

  VastaaPoista
 3. Oi, noi on aivan ihanat <3 Hyvin mätsää keskenään ;)

  VastaaPoista
 4. Oih, ompa kauniit kynnet! Luulin, että oot nuo sydämetkin piirtänyt nail art-lakalla ja meinasin pakahtua kateudesta. Mutta siis tosi hyvin istuu tuohon ja ei arvaisi, että on valmis kuvio :)

  VastaaPoista
 5. Kiitos kommenteista :).

  Asetonihuuruja, voikun osaisikin tehdä noin siistiä jälkeä nail art -lakalla... Tai akryyleilla. Mistäköhän saisi niin pienen siveltimen, minusta kun tuntuu et kaikki tapaamani on liian isoja...

  VastaaPoista
 6. Hienot kynnet!!! Ja kyllähän kengätkin on :)

  VastaaPoista
 7. Aivan ihanat kynnet! Ja nuo kengät <3 Sopii kynnet kuin nenä päähän :) Muuten mikä kännykkä sulla on kun saat noin hyviä kyvia sillä? (=

  VastaaPoista
 8. Yonna: Kiitos :).

  Vilkku: Kiitos paljon :). Mulla on iPhone 4. Ihan kohtuullisia kuvia sillä saa ja kiva, kun tuli vähän aikaa sitten uusi päivitys, et saa vähän muokkailtuakin kuvia jo kännykässä (siis esim rajattua).

  VastaaPoista
 9. aivan sairaan ihanat! tavallaan yksinkertaset mutta sitäkin ihanammat !;) <3

  VastaaPoista
 10. Oih, oih, oih! Aivan upeat kynnet, jotenkin semmoiset tosi viehkeän naiselliset ja tyylikkäät. Uijuijui, näitä katselisi kyllä itselläänkin mielellään ♥

  VastaaPoista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...