Sivut

keskiviikko 21. joulukuuta 2011

31 Day Challlenge: Päivä 27, inspiraationa taideteos

Taideteoksella tässä kaiketi viitattiin maalaukseen tai veistokseen, mutta minätyttö otin ohjat omaan käsiini. Taideteos voi olla myös kirjallinen teos, valokuva, musiikkikappale, elokuva tai vaikka tietokonepeli. Siitäpäs sainkin aasinsillan kokeilla uusia akryylimaaalejani ja piirtää Angry Birds -linnun >:).


Minun työni ei valitettavasti suvaitse Angry Birdsejä (tms) kynsissäni, enkä toisaalta halunnut piirtää vain poistaakseni, joten otin avuksi mallikiekon. Ehkä joskus maalaan tämän vielä kynsiinikin, koska siitä tuli aika vekkuli :). Vihaisia lintuja on tavattu muissakin blogeissa, mm. My Nails sekä Cotton Candy Maker.
Hih, eikös ole söötti :D. 
Lakkana Kicks Make Up: Cha Cha Red, joka on punaisten sarjassa toinen lakkani. Kyllä! Ja alan muuten olla ihan villinä punaisiin lakkoihin! Onkohan tää sitä kolmenkympin kriisiä edelleen? ;)


Linnun leuassa kerros valkoista China Glaze White on Whitea ja päällä kerros Innocencea. Muu on piirrelty Oumaxi-akryyliväreillä, jotka tilasin eBaysta ja ne kustansivat muistaakseni n. 8 € postareineen. Näitä värejä on kehuttu blogissa jos toisessakin, joten halusin itsekin kokeilla. Hyvältä vaikuttaa, kiitos tiedonjakajille!
Tässä vielä taidonnäyte harjoitusharakasta :P. Oon todellakin omasta mielestäni aika surkea piirtämään (joo onhan tästä jo tilitetty...), joten tällaisenkin aikaansaaminen oli työtä, joskin kivaa. Armahtakaa siis ja katsokaa näitä silmiä siristäen ;).


Jos olisin piirtänyt linnun kynsiini, olisin tehnyt sen nimettömiin ja lakannut muut kynnet kokonaan punaisella. Siinä olisi ollut tarpeeksi piirroshahmoja minun kynsiini. Tunnustaudun enemmän ladylikeksi, joten ei oo ihan ominta minua tällaiset piirrokset kynsillä... (ja vuoden päästä piirrän simpsoneita ja muumeja peräkanaa..;D).
Tämä kuvio olisi muuten hauska myös puolikuumanikyyrinä!Malli vihaisesta linnusta on otettu tästä kuvasta.


Mitäs pidät tästä taideinspiraatiosta :)?

3 kommenttia:

 1. AAww, ihan mahottoman suloset! Angry Birds on aina niin ihana :)

  VastaaPoista
 2. HIENO!!! En ikinä jaksais pipertää noin pientä ja siistiä, joten en oo ees katellu noita maaleja.

  Vaikka ite laitan rohkeesti kaikenlaisia söpöjä öttiäisiä kynsille, ois tämä kaikkiin kynsiin vähän liikaa kyllä mullekin. Just nimettömään voisi passata kivasti.

  VastaaPoista
 3. Hieno! Ja todella siististi maalattu, ei yhtään tuhruinen tai levinnyt tai mitään... Taitava olet :)

  VastaaPoista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...