Sivut

torstai 24. marraskuuta 2011

31 Day Challenge: Päivä 14, kukkakynnet

Päivä kerrallaan asiassa eteenpäin. Nyt jo 14. päivä menossa ja vuorossa kukkakynnet. Ihan jo harmittaa tässä kohtaa, että olen kohta puolivälissä tätä haastetta, eli täähän loppuu ihan liian pian! Tää on niin kivaa ja innostavaa ja näpertelijä minussa on päässyt vauhtiin.


Meinasin lätkiä kynsiini uusia water decaleja, joissa on tosi kauniita kukkasia, mutta päätikin treenailla söpöjä ja yltiösimppeleitä dotting tool -kukkia. Näitäkään en ole koskaan aiemmin tehnyt, kumma juttu...
Lakat, joita käytin:
-OPI Start to Finish aluslakkana
-China Glaze Innocence (vaaleanpunainen) koko kynnellä

-OPI We'll Always Have Paris Suede (matta, tässä päällyslakattuna) kärjissä
-Color Club ArtLiner valkoinen koristelulakka kukkien terälehdissä, neljällä erikokoisella dotting toolilla tehtynä
-Color Club ArtLiner Perfectly Pastel lakalla pilkut kukkien keskellä
-Seche Vite pikakuivattaja päälyslakkanaKukat tehdään siis näin: laita viisi palloa dotting toolilla ympyrän muotoon ja anna kuivahtaa ihan pieni hetki. Vedä sitten pienemmällä dotting toolilla, appelsiinipuutikulla, neulalla tms. kunkin pallon keskeltä kukan keskustaa kohti. Keskelle vielä pallo, strassi, helmi, microhelmiä tai mitä vaan ikinä keksit. Valmis :)!

Itse laitoin vielä muutamia ylimääräisiä terälehtiä ympärille, että kukkiin tuli vähän lisää näköä (--> ensin ne näyttivät pikkulapsen tekemiltä ja sitten niistä tuli mutanttikukkia ;D).

Näistä tuli aika hempeät ja suloiset. Olisivat sopineet seuraavaankin haastepäivään :).


Tässä vielä dotting toolit, joita käytin:
Ranskalainen manikyyri on kyllä aina yhtä ihana ja kaunis. Alunperin ranskalainen manikyyri on -kuten varmaan tiedättekin- tarkoittanut valkokärkistä kynttä, mutta eiköhän tuota termiä sovi käyttää jo muidenkin värien kanssa. Kansan suussa muotoutunutta siis :). Itse olen pohdiskellut, minkä mittaisissa kynsissä ranskalainen on (minun mielestäni) oikeasti kaunis. Murmis postasi pari päivää sitten aiheesta muutamalla sanalla ja siitä sain kimmokkeen kommentoida asiaa itsekin. 


Geelikynsikurssilla minulle opetettiin, että ranskalaisessa manikyyrissä kynnen kärki (se valkoinen osa) saa olla maksimissaan 1/3 koko kynnen pituudesta ja näin sitten 2/3 jää kynsipedin pituudeksi. Tuo on niin totta ja tuolla periaatteella saa aina kauniit kynnet. Jos siis kynnen kärki on kasvanut pidemmäksi, tarvitaan "kynsipedin pidennys" tai sitten täytyy suosiolla unohtaa ranskikset (tai ei oo pakko, jos ei taho :P). Geelien kanssa "kynsipedin pidennys" onnistuu siten, että käytetään kynnenväristä, värillistä geeliä, joka peittää kynnen oman kärjen rajan. Lakalla homma voisi mennä toki samalla tavalla.  Itselleni on suotu erikoisen pitkät kynsipedit, eli kynteni ovat pitkät, vaikkei ne olisikaan pitkät :). Esimerkiksi vasemman nimettömän kynsi on nyt 18 mm pitkä ja vain 4 mm tulee sormen pään yli (mitattu sormen alapuolelta katsottuna silmämääräisesti), eli kynsipeti on noin 14 mm!! Mulle hyvä, koska olen ranskistyttö <3.
Lähikuva kukkasista.


Minkälainen ranskis sinun mielestäsi on kaunis? Onko kynnen pituudella väliä?
Ps. Loppukaneettina vastavärjätty kuontalo. Iiiiiiiiiih, miten ihana väri!! <3 Melkein häikäisee!
4 kommenttia:

 1. Ihana uusi kuontalo, on tosiaan häikäisevä väri :) Ja kynnet ovat herkän kauniit! Olen kyllä myös sitä mieltä, että ranskalainen manikyyri ei näytä hyvältä, jos kynnet ovat hirmu pitkät. Välillä näkee kynsiblogeissa ranskiksia joissa valkoista kärkeä on melkein yhtä paljon kuin kynsipetiä, ja ainakaan mun mielestäni se ei näytä hyvältä. Kolmasosa on kyllä musta EHDOTON maksimi kauniille ranskalaiselle. :)

  VastaaPoista
 2. Sulla on ihanan väriset hiukset (: Minusta ei oikeastaan ole väliä minkäpituiset kynnet on kun tekee ranskiksia, mutta ehkä kuitenkin sen verran että näkyis se ''valkoinen'' osa :D. Sulla on hienot noi ranskisviivat, takastan dotting toolilla lehtyjä kukkia, jotka itselläni ei yleinsä onnistu. Sulla onnistu hienosti, nää on tosi hienot kynnet (:

  VastaaPoista
 3. Oon ihan samaa mieltä ranskiksista, liian pitkä valkoinen kärki ei ole kaunis. Ei myöskään liian pitkäle tehty kynsipeti :D

  Todella kauniit kynnet ja hiusväri! Sä saat aina niin siistit rajat maneihin :)

  VastaaPoista
 4. Papu: Kiitti <3. Kuontalo on ollut tosin tuon värinen jo pitkään, mutta aina justvärjättynä se on niin kiiltävä ja...no, häikäisevä :D.
  Samaa mieltä ranskiksista siis ollaan ;).

  Lilli: Kiitos! Mikä sun kukkasissa on vikana, ettei onnistu? Vai ootko liian kriittinen, niin kuin minä yleensä? :)

  Vanquish: Kiitos kovasti :). Mulla on itselläni tosiaan niin pitkä kynsipeti, että tuota jos lähtisi pidentämään, niin lapasesta lähtisi. :D

  VastaaPoista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...