Sivut

lauantai 29. maaliskuuta 2014

Kulmakarvatunarin täydellinen apuri

Hitusen off topic vaihteeksi: nimittäin kulmakarvat.

Tykkään meikkailla, vaikken mikään mestari olekaan. Kulmakarvat on kuitenkin aina se suurin kompastuskivi ja minulle vaikein osa kasvojen meikkaamisessa. Ne on aina jotenkin eriparia tai eriväriset tai liian tummat puhumattakaan siitä, että olen nyppinyt ne erimuotoisiksi. En vain osaa. Pelkään hulluna kulmien järrrkyttäviä meikkimokia, joita oikeasti kävelee vastaan ihan joka päivä. Onkohan mullakin tuollaiset?!? Jos en vain itse tajua? :O

Bongasin Kauneudenkaupan Facebook-sivulla videon Christian Semi Permanent Eyebrow Makeup Kit -kulmaväristä (video tämän postauksen lopussa), ja pyysin samantien tuon ihmeen yhteistyökumppaniltani itselleni testattavaksi. Onneksi pyysin, koska nyt saan jakaa muillekin kulmatunareille tätä ilosanomaa! :)


Pakkauksen pahvikuoressa luvataan täydelliset kulmat vain muutamassa sekunnissa. Tuote lupaa myös olla puolipysyvä, eli kestää kosteuden, hikoilun ja jopa saunomisenkin. Kulmaväri ei myöskään valu eikä leviä helposti ja sen voi pestä pois meikinpoistoaineella. Lisäksi käyttäminen pitäisi olla helppoa. Kuullostaa aikamoiselta, ainakin, kun on peukalo keskellä kämmentä, kun puhutaan kulmakarvoista.


Valitsin itselleni kahdeksasta vaihtoehdosta värisävyn dark brown. Kauneudenkaupan sivuilta löytyi värivalintaa helpottava luettelo, jossa neuvotaan valitsemaan kulmaväri hiusten tyvisävyn tummuuden mukaan. Itselleni tuo oli tuikitarpeellinen apuri, koska mulla ei ollut mahdollisuutta menna valitsemaan sävyä paikan päälle. Puolisokkona siis mentiin.

Listassa ensin tukanväri, sitten sopivat sävyt kulmaväristä (ks. värisävyt täältä):
Vaalea - Taupe, Tan, Charcoal
Vaaleanruskea - Brown, Tan, Bronze
Tummanruskea - Dark Brown, Irid Brown
Punertava - Bronze, Burgundy, Clove
Musta – Irid Brown, Black, Charcoal
Charcoal sopii kaikille ihon ja hiusten väreille.



Sävy Dark Brown.
Pakkaus sisältää kulmavärin (3g), kolme erikokoista muottia ohuille, luonnollisille ja paksuille kulmakarvoille, laadukkaan, kaksipäisen siveltimen sekä käyttöohjeet.


Valitsin näille ensitesteilleni turvallisesti muotin Natural. Sitten eikun asiaan. Kas tässä: 33 vuoden rajapyykin viime viikolla saavuttanut ryppyinen alaluomeni. Antakaa armoa, makrokuvat!! AaaaaaarrghH!! &%€##/&%


Sitten asetellaan muotti haluttuun kohtaan ja otetaan napakka ote muotin reunoista etu- ja keskisormella. Sen jälkeen siveltimeen varoen väriä ja maalataan, tuputellaan ja sivellään värit paikoilleen.


Lopputulema näyttää tältä. Siis wow! :) Astetta vaaleampikin väri olisi mulle tosin hyvä.


Ikinä ei ole ollut kulmien meikkaaminen näin helppoa! Kestoväri ei tule mulle kysymykseen, koska kuten meikkittömästä kulmasta huomaatte, mulla on erinäisiä aukkohakkuita kulmakarvoissani ja niille ei kestovärit mitään voi. Meikattavaa löytyy siis silti. Toisaalta pelkään myös liian särmiä reunoja, ettei kulmakarvat näytä "liian piirretyiltä" tai muuten luonnottomilta. Olen käyttänyt Christian-kulmaväriä nyt vajaan viikon jokaisena päivänä ja olen ollut joka päivä erittäin tyytyväinen lopputulokseen sekä pysyvyyteen. Torstain hikisen jive-tunnin jälkeenkin kulmat olivat kauniisti paikallaan päässäni ;). Ainoa vaikeus, mitä joudun vielä treenaamaan, on tuo kohdistaminen. Kulmakarvathan, kuin myös silmätkin, ovat toki luonnostaankin eriparia, mutta vähän noita voisi saada paremmin kohdalleen.




Christian-kulmaväri on valmistettu Meksikossa ja tuotteen omistaa ymmärrykseni mukaan hollantilainen Bransus Cosmetics. Inci-listasta (josta itse en jaksa ymmärtää) löytyy tällainen litania: Talc,Kaolin,ZicStearate,MineralOil,Polysorbate-20,Lanolin Alcohol,Titanium Dioxinde,Methylparaben,Propylparaben,Laureth-4,CaprylicCapric. 

Oman kulmavärisettisi sinä voit tilata alennettuun hintaan 29,90€ Kauneudenkaupasta. Hinta kirpaisee kerran, mutta väri riittää taatusti ainakin vuodeksi ja minun manipuloimaton ja täysin oma mielipiteeni on, että tämä tuote on helppokäyttöinen ja hyvä (ainakin tumpeloille kulmameikkaajille ^_^).

Nyt menen putsaamaan entiset kulmavärit pois ja huomenna jatkuu kohdistamisharjoitukset.  Liitän tähän loppuun (luvalla) vielä Viola Risteen tekemän videon, jossa hän havainnollistaa Christian Semi Permanent Eyebrow Make Up Kit:n käyttöä. Tämä oli se juttu, jonka takia oli pakko päästä väriä kokeilemaan :).









23 kommenttia:

  1. Mulla on myös ongelmia kulmien kanssa! Mutta jos katsoo näitä sun kuvia niin ongelmia on kyllä vain mulla, ei sulla. :D Pitäisköhän sitä itsekin opetella näiden sapluunoiden avulla...? :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Niinkö?! Kai tää on sarjassa niitä juttuja, et kun pitää tehdä jostain omasta ominaisuudesta "issue". Enää ei raskauksien jälkeiset mahanahat inhota, niin sitten kulmakarvat :D.
      Itsekin oon aina väritellyt kulmakynällä ja siveltimellä ja kulmavärillä, mut tää on kiva systeemi. Ja pysyy hitusen paremmin, kuin käyttämäni tavisvärit.

      Poista
  2. Vaikuttaa mielenkiintoiselta tuotteelta! Miullaki on ongelmia kulmakarvojen kanssa: pitäskö niiden olla ohuemmat/paksummat, tummemmat/vaaleammat jne. Argh :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo, kaamee ressi :D. Kulmakarvojen kanssa saa tosiaan varmaan helpoiten meikkimokan aikaan :P.

      Poista
  3. Vautsi vaikuttaa tosi kivalta systeemiltä! Sulla kyl näyttää olevan muutenkin jo upean muotoset kulmakarvat niin toi muotti soveltuu hyvin niihin :) mulla sitten taas ei ole lähellekään tommosta muotoa kulmissa niin en tiedä miten tällänen onnistuis :/ olis kiva löytää joku ratkasu koska joudun aina itse piirtämään sillä mulla on niin vaaleat kulmat ettei ne erotu mihinkään ja lisäksi ne ei edes kasva kunnolla.. Kuinka paljon riesaa voi olla pelkistä kulmakarvoista :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hirvee riesa tosiaan :D. Kokeile tätä systeemiä, josko soveltuis sullekin. Kauneudenkauppaan saattaa olla voimassa joku alekoodikin -10%, jos en ihan väärin oon nähnyt Facebookin mainoksissa. Kantsii googlettaa :).

      Poista
  4. Mielestäni sun kulmat on luonnostaankin kauniin malliset mutta onpa veikeä tuote, täytyy sanoa:)

    VastaaPoista
  5. Uuuu, pitääkin tutustua. Mulla kun ei ns. ole kulmia ollenkaan ellen värjää niitä. Ne on niin vaaleet. Vaikuttaa nopeelta ja näppärältä jutulta.

    VastaaPoista
  6. Olen käyttänyt tällaista apuria jo pari vuotta. Ilman tätä apuria, olisi todella eri paria kulmakarvojenkin osalta, kulmakarvani ovat nimittäin lähes värittömät. Ja tietysti hiukset tummat - pakko tehdä jotain.
    Apurista huolimatta, on ne kulmakarvat silti eri paria lähes joka päivä. Tuon liuskankin saa nimittäin laitettua helposti eri paikkaa toisella puolella. :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Juuri niin. Tuolla kohdistamisella tarkoitin juuri tuota :). Niin kuin minunkin kuvastani näkyy, muotit on laitettu kulmakarvojen päälle ja eri kohdissahan ne on :P. Testasin maalata suht samoihin kohtiin, niin meni kyllä aika huti karvoista :D. Mut on ne muotin avulla sentään samanmuotoiset ^_^

      Poista
  7. Jaahas, vai että tällainenkin on nyt tullut markkinoille. Kosmetiikkamyyjä hieman pyörittelee silmiään, antakaa se anteeksi :D Tulee vain tällä alalla nähtyä jos jonkinmoista vippaskonstia ja jännittävää markkinointia. Mä en innostunut tästä yhtään. Halvempaa on harjoitella itsekseen. Tuolla hinnalla saa jo Lancomen kulmakynän, joka on omalla kohdalla ollut se paras, on vedenkestäväkin :) Ja kestää vuosia käytössä. Nojoo, vähän negakommentti mutta oli pakko päästää ulos! :'D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ei tää kaiketi ihan uusi juttu ole, jokunen vuosi sitten tullut markkinoille :).

      Kyllä eriäviä mielipiteitä mahtuu maailmaan ja kun on kosmetiikkaan toisenlainen ja/tai ammattimaisempi ote (tarkoitan siis, että jo työsi puolesta tutustut uusiin juttuihin), kuin vaikka itselläni, voi ihan hyvin pyöritellä silmiä :).

      Itse olen sitä mieltä, että joku konsti, mikä sopii toiselle, ei välttämättä olekaan toisen mieleen, joten on ihan kiva, että on erilaista tarjolla. Ja tunareille tää on hauska ja ihan toimivakin vippaskonsti: mieluummin näin, kuin överi meikkimoka silmien yläpuolella ^_^.

      Ps. Aion treenata itsekin vielä ja ehkäpä pääsen kokeilemaan tuota Lancomen kynääkin :).

      Poista
  8. Tämän postauksen innoittamana tilasin ko. sabluunat itsellenikin! :) Kulmani ovat hyvän muotoiset, tosin värittömät, ja itse en osaa laisinkaan laittaa pensselillä niihin väriä :D Pelastus ♥

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiva kuulla! Toivottavasti olet tyytyväinen, tuu kertomaan kokemuksia 😊.

      Poista
    2. Pientä harjotteluahan tää vaatii, mutta ihan oon tyytyväinen! Ite huomaan aina jotain pientä "vikaa", mutta eihän toinen välttämättä ees tajua jos ei mee sanomaan, että "hei kato, toinen kulma on tollane ja toinen vähän vinksallaan" tjsp. :D Tuleeko sulta uutta postausta tästä?

      Poista
    3. Joo kohdistamista on pitänyt treenata, samoin kuin värin tarpeeksi kevyttä levittämistä. En osaa sanoa, tuleeko uutta postausta. Epäilen... :/
      Hiljaiseloa muutenkin blogin kanssa.. Uutta innostusta odotellessa :)

      Poista
  9. Eksyin monen mutkan kautta lukemaan Sannu sun juttua ja mietin tässä tilaanko vaiko enkö ja päädyn ehkä tilaamaan... :D
    Sävy mietityttää toki, tumman ruskeaa googlailin ja tuo charcoal voisi toki olla sitten myös turvallinen...

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Itse tilaisin ruskean :). Tumma ruskeakin menee, mut sitä saa laittaa tosi varoen, ettei mee överiksi. Charcoal sopis kyllä varmasti kans :). Raportoi, päädyitkö tilaamaan :).

      Poista
  10. Olen käyttänyt tällaisia jo vuosia! Erittäin hyvä apuri.
    Ainoa ongelma on se, että omat kulmakarvani (tummasta hiusväristä huolimatta) ovat täysin värittömät, joten toiselle puolelle tulee vedeltyä kulmat aina eri kohtiin. Sadoista toistokerroista huolimatta puolet ovat aina eri näköiset. :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Sama vika :P. Mutta onhan ne kasvojen puoliskot eriparia joka tapauksessa :)

      Poista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...