Sivut

keskiviikko 9. marraskuuta 2011

31 Day Challenge: Päivä 8, metallihohtokynnet

Päivän 8 haasteena on metallihohtokynnet. Ensimmäinen ajatus: Millennium. Minun varastoistani ei löydy mitään metallisempaa, kuin tämä, joten en edes uhrannut ajatusta millekään muulle. Ikävä kyllä, en tykkää käytä tätä lakkaa koko kynnellä ja siksi en viitsinyt koristella :(. Mutta tässä tämä: China Glaze, Millennium:


Millennmiun on hohtava, hyvin metallinen hopea, joka sopii erinomaisesti leimaamiseen. Tämä on _se_ hopeinen lakka, joka pesee Konadin oman hopeisen leimausjäljessä ihan kuusinolla. Lukaisin joskus jostain blogista, että tätä lakkaa olisi jo vaikeampi löytää, mutta en tiedä pitääkö se paikkansa. Latvian pääkaupungin Oniks Beta -liikkeet oli tätä ainakin pullollaan (enkä edes ostanut toista!!) :).Tämä lakkaa vaatii alleen täysin sileät kynnet, eli kaikki liuskottumat, aluslakan kuplat ja muut virheet näkyvät päälle saakka :(. Vaativa yksilö siis...


Mutta onhan se kaunis silti. Niin metallinen :).

7 kommenttia:

 1. Mulla on ihan saman värinen h&m kaupasta. Peittaakö monella kerroksella?

  VastaaPoista
 2. Mulla on viha-rakkaussuhde Millenniumiin. Hirveä, HIRVEÄ levittyvyydeltään, mutta leimauksessa ihan omaa luokkaansa (paitsi ettei tartu mun XL-stamperiin, tämäkään...). Kaunishan se kyllä on, mutta ah, niin toivoton koostumus...

  VastaaPoista
 3. Leimailun takia oon itsekin himoinnut tuota Milleniumia :) En vain ole suomen verkkokaupoista löytänyt. Ehkä joskus uskallan tilata ulkomailta ;)

  VastaaPoista
 4. Justiina; Saattaisi peittää jo yhdellä huolellisella kerroksella, mutta kuten Papu tuossa edellä kertoi, tämä on aika hankala levittymään. Kahdella saa kuitenkin peittävän viimeistään :).

  Papu: Juurikin noin :). Mikä ihme sitä sun leimasinta vaivaa...?!

  VastaaPoista
 5. Vanquish: Reippaasti vaan tilaamaan, se on ihan yhtä helppoa, kuin kotimaisista verkkokaupostakin :). Tää on oikeesti ihan yliveto leimaamisessa!

  VastaaPoista
 6. Tämä on minusta ihan mahtava marraskuun piristäjä tämä sun 31 päivän haaste. Ja huomenna tulee sitten satenkaarikynnet - jännittävää! :)

  VastaaPoista
 7. Pumpulipupu: Kiitos, ihana kommentti <3. Pakko tuottaa sulle pettymys, ettei taida huomenna vielä sateenkaaria tulla... En taida jaksaa tänään enää lakata... :(. Mutta seuraavaksi ne tulee joka tapauksessa, lupaan :)!

  VastaaPoista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...