Sivut

tiistai 8. marraskuuta 2011

31 Day Challenge: Päivä 7, mustavalkoiset kynnet

Nyt olen edennyt haasteessa seitsemänteen päivään, eli mustavalkoisiin kynsiin. Ekat kymmenen päivää haasteesta käsittelevät värejä ja halusin kuusi näistä tehdä yksivärisillä lakkauksilla. Voi miten mukava olikin olla välillä ihan simppeleissä lakkauksissa :)! Viikonlopun olin reissussa, joten aikataulu vähän kärsi, mutta ei se haittaa. Nyt on taas intoa koristella enemmän, eikä niitä sitten raaski tosiaan yhden päivän jälkeen poistaa. Mustavalkoisiin kynsiin päätin ottaa Konadit kaveriksi:


Lakkoina China Glaze White on White sekä Liquid Leather (valkoinen ja musta). Leimaukset Konad-laatasta m65 valkoisella ja mustalla erikoislakalla. Keskisormissa musta pohja ja valkoinen leima, nimettömät jaettu puoliksi ja loput valkoisella pohjalla ja mustalla leimalla.Leimasin Magnon XL-leimasimella kahdessa osassa. Ainoastaan pikkurilliin riitti yksi leima. Aika hyvin onnistui minun mielestäni :). Nämä kuviot on läheltä tosi nätit, mutta kaukaa hiukan epämääräisen näköiset. Sellaiset sotkuiset, kun on niin pientä kuviota koko kynnellä. Liikaa minun makuuni...


Mitäs sinä tykkäät?

7 kommenttia:

 1. Ihanat, ja tosi siististi olet leimannut! En tiedä osaisinko itselläni pitää tuollaisia kynsiä, luulen että omissa käsissä ne tuntuisivat vähän rauhattomilta, mutta tälleen toisen kynsinä ne on kyllä hianot!

  VastaaPoista
 2. Oi nämä ovat hienot! tykkään ihan tosi paljon! Tuo ruusukuviokin on musta aivan ihana. Tulee mieleen joku ihana tapetti tms. Ja tää haaste on hauska, voisin itsekin toteuttaa.

  VastaaPoista
 3. Tosi upeet! Vähän vaihtelua, kun et tehnyt kaikkia kynsiä samalla tavalla. ;)

  VastaaPoista
 4. Elli: Kiitos palautteesta :). Näin olin tosiaan ajatellut, etten käytä näihin väreihin aikaa, enkä energiaa yksivärisiä enempää, vaan vasta noihin kuvioihin ja inspiraatioihin :).

  VastaaPoista
 5. Ja kiitokset kommenteista teille muillekin <3.

  VastaaPoista
 6. Mistä voi ostaa tommosii leimoi? Itellä ei oo tullu vastaan... :o

  VastaaPoista
 7. Lode: cesarsshop.fi, nelly.com, ebay,... Monesta paikasta löytyy, mut tuo CesarsShop on varmaan kätevin :).

  http://www.cesarsshop.fi/konad-konad-kuvalaatat-c-143_146.html

  VastaaPoista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...