Sivut

perjantai 25. marraskuuta 2011

31 Day Challenge: päivä 15, Delicate Print aka herkkiskynnet

Näissä kynsissä olin taannoin systerin ja parin ystävän kanssa Joensuussa vähän partiparti :). Herkkiskynsistä tuli ensin mieleen pastellivärit, rusetit ja höyhenet, mutta päätin kuitenkin julkaista nämä kynnet Delicate Print -päivänä (suomentakaa mulle tää jotenkin järkevästi!). Timantitkin on aika hempeää rimprenssameininkiä, eiks je.




Tässäpä käytetyt matskut:



H&M kausikuvasto on ihan must lakkausalustana *vink vink* :D! Sottaan yhden sivun lakkaillessani ja sitten käännän vain sivua ja alusta on taas kuin uusi. Sivut on sen verran napakkaa paperia, että kestävät kynsilakan. Konstit on monet ;).


Muuta tarvikkeet siis käytössä näin:
(- aluslakka OPI Start to Finish, puuttuu kuvasta)
- China Glaze Innocence koko kynnellä x1
- keittiösienenpalalla töpötelty ensin Misa Grey Matters noin puoleen väliin kynttä
- sitten China Glaze Jitterbug kynnen kärkeen
- liukuvärjäyksen päälle China Glaze Tehcno -glitterlakkaa
- kirkkaita strasseja ja hopeisia microhelmiä nimettömiin ja peukaloihin (mulle tuli noista mieleen bindi, hindunaisten otsatäplä, tosin koruversio siitä :))
- päällyslakkana Seche Vite


Silmissä ei harita, vaan kuva _on_ epäselvä ;P.
Tästä näkyi niin kivasti tuon Tenchon väriloistetta.

Näissä kynsissä oli vain se vika, että ne näytti päivänvalossa tosi pliisulta. Lampun ääressä taas tuo tumma Jitterbug tuli paljon paremmin esiin ja glitterit välkehti kivasti.



Mitäs tuumaat? Näyttääkö siltä, kuin olisi tuhkaa kynsien alla XD?

14 kommenttia:

  1. Ihan mielettömät! Oli varmaan hyvät bileet ;)

    VastaaPoista
  2. Mä suomentaisin "hienostunut kuvio" :) Tosi ihanat kynnet, hieman karheaa mutta sievää! :) Peittääkö tuo Innosence muuten keltaisia kynsiä?

    VastaaPoista
  3. Maiju: Kiits! Oli :)! Siellä jorattiin...tittidii :).

    Vaquish: Kiitos, myös suomennoksesta :).
    Hmm. Jos on kovin värjäytyneet, niin yhdellä kerroksella ei varmaankaan. Sit jos laittaa enemmän, niin kynsi ei näytä niin luonnollisen väriseltä, kun on peittävämpi. Itse laitan alle ColorCLub Milky White -aluslakan ja buffaan kynsien pinnat aika ajoin, et saisin värjäymään hieman pois. Ja hakusessa on se täydellinen ranskislakka :). Ideoita?

    VastaaPoista
  4. Uu, noi kynnet on todella kauniit! Olen ihastunut :)

    VastaaPoista
  5. Ai että miten kivat! Mä tykkään =)

    VastaaPoista
  6. Mun lemppariranskislakka on OPIn Sweetheart. Onhan se vaaleanpunainen, joten ei toimi kaiken kanssa, jos vaikka haluaa kylmemmän lookin.

    Ja nuo kynnet! Ihan superkauniit ja juhlavat!

    Mulla on muuten yksi kirja (siis semmonen lastenkirjan kokoinen sarjiskirja) lakkailualustana. Siihen voi tarvittaessa tiputtaa lakkaakin esim. dotting tool- juttuja varten ja antaa vaan sitten kuivahtaa. Sen verran tukeva, että voi esim. sohvalla istuessa pitää sitä sylissäkin alustana.

    VastaaPoista
  7. Kiitos anonyymi ja Mia :).

    Asetonihuuruja: Kiitos vinkistä, täytyy kurkata tuon OPIn swatchit. Tykkään vaaleanpunaisesta ranskiksessa, tosin voisi olla toisena sitten sellainen valkoisempi tai persikkaisempi myös.

    Tuo H&M-kuvasto toimii kans just siinä, et voi tiputtaa lakkaa ja ottaa siistä sieneen tai dotting tooliin, mutta ei sitä tosiaan pöydänkorvikkeena käyttää :). Sulla on näppärämpi vihkonen :)!

    VastaaPoista
  8. Kiitoksia tiedoista :) Täytynee kokeilla molempia, mulla on todella värjäytyneet kynnet kun en aikanaan käyttänyt aluslakkaa. Siks teenkin ranskiksia niin harvoin :)

    VastaaPoista
  9. Essien Vanity Fairest on ihana ranskislakka, vaikka en tykkää sen siveltimestä. Mutta se on ihana muuten!

    Ja nämä kynnet on aivan mielettömän kauniit! Omiin kynsiin en osaisi noin isoa ulkonevaa koristelua laittaa, mutta muuten tykkäisin omissakin kynsissä tämmöisestä lakkauksesta ihan älyttömästi. Uijui! Onkohan toi Techno muutes suht samanlainen kuin OPI Servin' Up Sparkle?

    VastaaPoista
  10. Elina: kiitos!

    Papu: Hyvä vinkki, tuo Essie, pitää tutkailla :).
    Ja kiitos :). Mulla menee hyvin nuo ukonevatkin, kunhan ne on hyvin kiinni. Repsottaminen tai irtoilu ärrrrsyttää.
    Kurkkasin swatcheja mainitsemastasi OPIsta ja tää Techno taitaa olla vielä vähän värikkäämpi..ehkä. :)

    VastaaPoista
  11. Heips (:
    Aivan mielettömiä kynsiä sulla!:o Ihan tässä kateelliseks tulee (; mutta asiaan.. miten saat pidettyä yhdellä kynnellä monta strassia? Itsellni jos laitan edes KAKSI niistä lähtee toinen pois esim. hiuksien pesun yhteydessä..? Kyllä yksi pysyy kerralla, mutta olisiko sulla apukonsteja tähän? (;

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Moiks ja kiitos :).
      Itse laitan strassit kiinni pikakuivattavalla päällyslakalla. Dotting toolilla pisara lakkaa kynnelle siihen, mihin strassin haluaa laittaa, sitten strassi paikalleen ja annan kuivahtaa hetken. Lopuksi päälle päällyslakkaa kunnon kerros tai pari, ettei strassien reunoja jää paljaaksi. Siten just esim hiukset ei paase tarttumaan koristeisiin kiinni ja kyllä pysyy :).

      Poista
  12. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

    VastaaPoista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...