Sivut

lauantai 26. marraskuuta 2011

31 Day Challenge: Day 16, Tribal Print - heimokynnet

Jes, Sannu suomentaa ;D. Tribal Print eli jotain heimokuosiahan tässä haettiin. Haasteesta tähän asti (sen sateenkaarifiaskon jälkeen) ehdottomasti vaikein kohta on ollut tämä. Seuraavaksi kauhistelen galaksipäivää, koska en vaan keksi mitään uutta. Haeskelin tähän päivään kuvia jokaikisen maanosan alkuasukkaista, heimoista, intiaaneista, saamelaisista ja eksyin tutkimaan jopa Kalevalaa, mutten löytänyt mitään itseäni sykähdyttävää, johon olisi vielä löytynyt laatikostani sopivat värit. Jos Sinä suoritat tätä haastetta, niin minä haastan sinut tekemään tähän päivään kynnet teemalla Neljän tuulen lakki! ;)


Lopuksi kaivoin laatat esiin ja tutkailin niitä. Magnon XL-laatasta C löytyi tämä kiva kuvio:
Lakkasin kynnet China Glaze Ingrid -lakalla x2 ja leimasin Konadin mustalla erikoislakalla. Värilakka olisi voinut (=pitänyt) olla vaaleampi ja kultaisempi, mutta noukänduu, kun ei ollut, enkä tietenkään muistanut, että Ingrid on kynnellä asteen pari tummempi, kuin pullossa :(. Nyt mun tribaalit hukkuu tuonne ihan kokonaan, mutta olen kyllä huojentunut, että pääsin tästä haasteesta eroon :D. Piirtämällä olisi saanut vaikka mitä toteemipaaluja aikaan, mutta ei ollut inspistä tarttua siveltimeen ja toisaalta, ehkä tekin kaipaatte välillä jotain muuta, kun mun käsintuherruksia :).


Kuviot tuossa keskellä kuvaa...


Lähikuva kuviosta.
Voi viineri, mikä homma oli saada sormet edes suht puhtaaksi leimauksen jälkeen! Kynsinauhat oli ihan rutikuivat, enkä öljynnyt niitä ollenkaan ennen lakkausta, vaan nokkelana ajattelin, että öljyän kunnolla sitten ihan viimeisenä. Musta Konad-lakka luikerteli jokaiseen ihon halkeamaan ja sinne jäi >:(.


Lotrasin kynsilakanpoistoaineen, korjauskynien ja asetonin kanssa (auttoi kuivia kynsinauhoja, jep!), rapsuttelin lämpimässä suihkussa, tein sokerikuorinnan ja nirhasin kynsinauhaleikkurien kanssa. Kuullostaa terveeltä ;). Onneksi melkein kaikki lähti lopulta ja sain kuvat otettua.
Kelpaako ;)?

6 kommenttia:

 1. Apua, minäkin pelkään tuota tribaalihaastetta aivan hirveästi, ei innosta yhtään. :(

  Pitää alkaa jo nyt miettiä, mitä teen. Voi itku!

  Mielestäni onnistuit kyllä hyvin. Peliliike oli valita ruskea ja musta kynsilakka, niin ei nuo tribaalikuviot pomppaa sieltä liikaa esiin. Oikein hyvät tuli! :)

  VastaaPoista
 2. Sievät! Ja onpas todella siistit leimaukset!

  VastaaPoista
 3. Pumpulipupu: Sinä voit tehdä ne lakkikynnet ;P.
  Kiitos :).

  Papu: Kiitti :).

  VastaaPoista
 4. Mitä ajattelette näistä?
  Vastaa englanniksi!
  http://www.facebook.com/media/albums/?id=288273161203788

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. We would like to know if you would be interested in this new technics as an option for nails decoration.
   Thanks! Rosa

   Poista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...