Sivut

maanantai 9. tammikuuta 2012

31 Day Challenge: Päivä 31, toteuta uudelleen suosikkihaasteesi

Kammoksuin haasteen puolimatkassa tämän päivän saapumista ja pelkäsin olevani harmissani, kun haaste loppuu. Nyt täytyy sanoa, etten todellakaan ole. 31 päivää haasteita on aika pikä rupeama ja mulla tämän toteuttamiseen meni 31 päivän sijaan lähes 2,5 kk. Vaikka olen välissä julkaissutkin jotain muitakin juttuja, niin kovasti omien kynsien kanssa kuitenkin tuli mietittyä, mitä seuraavaksi tekisi, jotta saisi uuden haastepäivän hyödynnettyä. Nyt on taas kiva, kun voi alkaa lakkailemaan ihan oman fiiliksen mukaan :).


Minun suosikkipäiväkseni muodostui päivä 11, liukuvärjätyt kynnet. Rakastuin Ombre Manicureen täysillä ja olen odottanut mahdollisuutta lakata kynnet uudelleen. Tässä se nyt tuli, minun päiväni 31 ja uudelleen toteutettu suosikkihaaste.


Ombre Manicure on alunperin tehty siten, että toisessa päässä (eli siis joko pikkusormessa tai peukussa) on musta lakka ja toisessa valkoinen. Viimeksihän en tehnyt niin, joten tällä kertaa halusin kokeilla sitä.


Salamalla.


Lakkoina peukalosta pikkurilliin China Glaze Liquid Leather, Misa Coffee Pick Me Up, Color Club High Society, Color Club Incognito sekä China Glaze White on White. Päällä vielä kerros China Glaze Fairy Dust -glitterlakkaa.


Luonnonvalossa sisällä.


Tuo Misan lakka on muuten ihan huippuhyvä laadultaan. Se levittyi tosi hienosti ja jopa yhdellä kerroksella olisi varmasti saanut peittävän, kun olisi huolella lakannut. Itse laitoin kaksi kerrosta, kun ekasta kerroksesta tuli liian ohut. Misan siveltimessä  on se huono puoli, että se kerää helposti liikaa lakkaa mukaansa, eli tarkoin pitää pyyhkiä pullon suuhun liikoja.
Laitoin päällyslakan (Cesars) vähän huolimattomasti ja kynnen alareunaan jäi pätkä ilman lakkaa :/. Näkyy rumasti kuvissa. Samoin kuin kulumat kynnen kärjissä, muut nää olikin jo kolmatta päivää kynsillä, kun kuvasin :P.

Keijupölyn kimallusta epätarkkana.


Kummasta Ombresta sinä tykkäsit enemmän? Tästä vai haastepäivän 11 versiosta?6 kommenttia:

 1. Sulla on kyllä kaikki lakkaukset aina niin hienoja; tämäkin yksinkertaisuudessaan (ja tajusin miksen ole tajunnut laittaa Fairy Dustia vaikkapa taupen päälle, kiitos vinkistä!) on niin ihana! :) Blogisi on kyllä lyhyessä ajassa noussut yhdeksi suosikeistani ja postauksiasi on miellyttävää lukea. Käyn lähes joka päivä tsekkailemassa onko tullut postaus, eikä varmaan ikinä ole tullut kynsiä jotka eivät mielestäni upeat olisi. :)

  VastaaPoista
 2. Kiitos Celia, ihana kommentti <3. Oot huippu :).
  Harmiksesi mulla on postaustahti nyt olosuhteiden pakosta vähän hidastunut, mutta täällä ollaan silti. Yritän panostaa laatuun senkin edestä :).

  VastaaPoista
 3. Tykkäsin enemmän 11. päivän lakkauksista. Vaikka kyllä tuo fairy dust saa tämän harakan silmät kiiltään. (Täytyy varmaan hankkia sellainen itsellekin.)

  En ollut aiemmin törmännyt ombre lakkaukseen, mutta nyt se on mun "to do" listalla.

  VastaaPoista
 4. tosi yksinkertaset mutta ihanat!:)<3 voisin itsekkin kokeilla jossain vaihessa, sen verran kiinnostuin tästä ombresta :D

  VastaaPoista
 5. On kiva jakaa kiitosta ja hyvää palautetta sellaiselle joka sen on ansainnut. :) Äläkä postaustahdista ota stressiä, kyllä laatu korvaa sen määrän! Mielummin harvemmin ja tyylillesi uskollisesti upeita lakkauksia. :)

  VastaaPoista
 6. Ihastuin heti! Niin simppeli, mutta kuitenkin kaunis, pakko testata itsellenikin!
  http://tzupnails.blogspot.com/

  VastaaPoista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...