Sivut

torstai 19. tammikuuta 2012

Etanapostiyllätys

Itsetehdyt jutut on ihan parhautta <3. Halusin jakaa tämän ihanan rintakorun teidänkin kanssa ja kiittää samalla ystävääni mahtavasta yllätyksestä. Tämä koru tuli siis joulukortin kanssa samassa kirjekuoressa Pohjois-Karjalasta.


Mieletön, eikö! Se on tehty osittain kierrätysmateriaaleista: vanhasta vetoketjusta sekä ystäväni paidasta leikatuista henkarinauhoista (siis niistä, minkä avulla paita kestää vaateripustimessa) :).Käsityö on ihan mieletön juttu. Itsellänikin on taitoa jonkun verran ja olen treenannut mm. neulomista, ompelemista ja virkkaamista, mutta viimeiseen vuoteen en ole oikein jaksanut innostua. Joskus se into taas palaa, sen tiedän.


On ihanaa, kun on ystäviä, jotka muistavat etanapostilla <3. Tämä koru sai ansaitsemansa paikan lähes jokapäiväisessä käytössä, tummanharmaan villakangastakkini rintapielessä.


Saatko tai lähetätkö sinä koskaan kirjeitä tai kortteja postitse?

1 kommentti:

  1. Voi ku hiano! Mä tykkään kans tehdä paljon itse, askastelu, neulominen, piirtaminen... you name it! Tällä hetkellä kynsien lisäksi väännän koruja :)
    Mulla on nytkin yksi kirjekaveri, siis semmoinen vanhanaikainen ja kummitytölle tulee kirjoiteltua jonkin verran. Musta on ihanaa saada kunnon piiitkä kirje :)

    VastaaPoista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...