Sivut

torstai 26. tammikuuta 2012

Riikinkukkoleimoja

Väriltänsä näissä kynsissä ei ole mitään riikinkukkoa, mutta tuo kuvio muistuttaa riikinkukon sulkaa. Halusin käyttää harmaata ja pinkkiä lakkaa yhdessä ja tulos on tämä:
Vasta lakkaamisen jälkeen tajusin, että mullahan ois ollut Misan ihana Grey Matters, mutta en enää viitsinyt poistaa kynsiltä jo lakattuja kahta kerrosta Color Clubin High Societya. Ko. lakka vaan on turhan paljon ruskeaan taittava ja liian tumma tätä lakkaustani ajatellen. Eka ja viimeinen kuva on otettu salamalla ja niissä erottuu ihan kivasti tuo leimaus..


Tässä on värit melko oikeanlaisena.


Leimaamiseen käytin Konadin pinkkiä erikoislakkaa, joka ei sekään ollut ihan paras mahdollinen. Se ei erotu mielestäni tarpeeksi selvästi. Mielessä kävi testata myös Color Clubin foil-lakkaa Hot like Lava, mutta halusin cremeä. No kylläpäs olin vaativa ja nirso :P. Kuvio on muuten Magnon XL-laatasta C ja leimattu suosikillani, Magnon XL-leimasimella.
Illalla lampun valossa nämä kynnet näyttivät sievoiselta pettymykseltä, mutta seuraavan päivän luonnonvalo toikin esiin ihan kelpokynnet :). Kontrastia olisi tosiaan saanut olla vähän enemmän (tai olisin voinut testata lakkojen yhteensopivuuden etukäteen...jälkiviisaus hyvä viisaus), mutta ihan sievät nämä on silti :).


Vai mitä tykkäät?

3 kommenttia:

  1. Kivat nuo leimat! Mä olisin ehkä itse lakannut vaaleanpunaisen pohjan ja harmaat sulat, mutta jokaisella on makunsa :) Jos oikein ajatellaan, mulla ei ees ole vaaleanpunaista :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ois varmasti toiminut niinkin päin :). Minä halusin pinkin leimauslakan käyttöön, siitä ajatus leimata näin päin.

      Poista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...