Sivut

keskiviikko 18. tammikuuta 2012

Jäätävät kynnet

Tällaisia sinisiä liukuvärejä on näkynyt useammassa blogissa tänä talvena, joten päätin kantaa korteni kekoon minäkin. Sininen väri on mukamas ei-niin-Sannua (taas näitä murrettavia angsteja) ja löysin itseni maanantaina TopSportin kassalta turkoosiruutuinen talvitakki kädessä. Mut eihän turkoosi ookaan ollenkaan sininen, eihän ;).


Halusin testata Cesarsin geelitilauksen mukana tilaamaani Konad-laattaa m59, jossa on nuo lumihiutalekuviot sekä aiemmin tilaajalahjana saamaani Color Club Take me to Your Chateau -lakkaa.
Lakkasin kynnet ensin Misa Sugar Daddy lakalla x2 (alla OPI Start to Finish). Sitten töpöttelin keittiösienen palalla ensin CC Take me to Your Chateau -lakkaa ja sitten päälle saman merkin Emerald Depthsiä. 


Laitoin pienen kerroksen päällyslakkaa liukuvärin päälle ja ripottelin sormilla kahta eriväristä glitteriä: kynnen keskiosaan vaaleampaa ja kärkeen tummempaa sinistä. Päälle Cesarsin pikakuivattaja. 
Leimaukset siis laatasta m59 ja lakkoina käytin Konadin valkoista erikoislakkaa sekä China Glaze Millenniumia. Ihan ok kynnet ja aika jäätävät :P.

7 kommenttia:

 1. tosi kivat kynnet!:), itekkin oon miettiny jotain pakkaskynsien tapasta mutta ei nyt oo ainakaan vielä tullut toteutettua :P nauroin otsikolle, aika osuva! ;DDDDd
  itelläni on yksi ihana turkoosi kynsilakka josta tykkään tosi paljon mutta en oikeen osaa käyttää sitä kun jotenkin turkoosi on sellanen väri etten osaa yhdistellä sitä vaatteisiin..:/

  VastaaPoista
 2. Ihanat! Ihanaaaaaattt! Ja tosi hyytävän kylmät :D ♥ (Mutta.. voi HÄPEÄ Konad, kahdeksansakarainen lumihiutale??? Lumihiutaleet ovat aina, AINA kuusisakaraisia.)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Katos vaan, enpäs olekaan ajatellut (ylläri!!) :D. Onko ne muka oikeesti? Narraat. ;P

   Poista
  2. Enkä narraa XD Kyllä ne on ihan oikeasti aina kuusisakaraisia. Lumihiutaleen pienin rakenneosa eli jääkide on kuusikulmainen, mikä johtuu vesimolekyylin muodosta. Tosin tutkijat ovat käsittääkseni onnistuneet löytämään yläilmakehästä myös nelikulmaisia jääkiteitä, mutta se vaatii niin kovan pakkasen (-90c), ettei sitä kai esiinny täällä maapallolla muuten.

   Poista
 3. Oikein kaunista, todellakin jäätävää. :)

  Ihanalta näyttää tuo Misa Sugar Daddy (multakin löytyy se) liukuvärjäyksen pohjalla. Mulla on 31 päivän haasteessa tulossa kohta liukuvärjäys, enkä ole ikinä ennen tehnyt sitä, OMG. Onneksi sain tästä edes vähän vinkkiä, kiitos! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos :). Muista Ombre, se on hyvä hätäpakokeino, jos et halua tällaista liukuväriä tehdä ;). Innolla odotan!

   Poista
 4. Ihanat talvikynnet, tosi kauniit!

  VastaaPoista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...