Sivut

lauantai 21. tammikuuta 2012

Yks tylsä ranskis...

Nyt ei jaksanu, ei huvittanu, ei ollu inspistä...siis ranskiksella mennään ja muutamat water decalit koristeeksi.
Tein ranskikset vaihtelun vuoksi tippitarroilla, jotka oli tulleet NailArt-lakkojen mukana ja kylläpä ne olikin huonoja. Hyvän muotoisia kylläkin, mutta tarttuivat tosi tiukasti kynteen ja repivät sitten tippilakan reunankin mennessään :(. Tarkoitus oli, ettei olisi tarvinnut rajakohtia fiksailla millään, mutta toisin kävi ;).Kärjissä tuttu China Glaze White on White ja sen päällä koko kynnellä Essie Jackie Oh My. Aika kiva vaihtoehto ranskislakaksi, jos haluaa muuta, kuin vaaleanpunaista. Ja tämä lakka löytyi omasta laatikosta! Nimettömään jouduin laittamaan liian paksun kerroksen, kun ohuempi raidoittui, mutta muut kynnet on ihan hyvät.


Water decalit on eBaysta tilatuista isoista levyistä. Nämä olikin hankalampia laittaa, kun yrittivät mennä ruttuun aina, kun nosti vedestä. Lisäksi tuo arkki on vähän outo, kun siinä on aina viidelle kynnelle samanväriset kuviot. Mikäs hiton järki siinä on?!? Jouduin sitten sekoittelemaan useampaa väriä molempien käsien kesken.


Tällaisilla nyt sitten pari päivää eteenpäin. Tämmöstä tavistelua ;).6 kommenttia:

 1. Kannattaa läntätä niitä tippitarroja pari kertaa kämmenselkään niin ei pitäis tarttua liian tiukasti kiinni! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Muutamaan tarraan muistin loppupäässä testata tuota, mutta liima oli silti liian timakkaa :D.

   Poista
 2. Voi kun kauniit kynnet! Onko sulla muuten suositeltavana mitään nuden värisiä lakkoja? :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitti Anni :). Tarkoititkohan nudeja ranskiskäyttöön vai kerrostettavaksi? Täydellinen ranskislakka on hakusessa (niin kuin varmaan lähes jokaisella kynsibloggarilla), mut tän hetken suosikit on edelleen China Glaze Innocence (perus vaalenapunainen) ja OPI Pearl of Wisdom (vähän erikoisempi shimmerinen).
   Nudelakoista mulle sattuu (kokeilemistani) parhaiten Color Club Incognito.

   Poista
 3. Mullakin on jotain water decalseja, joissa on vain 5 kuviota. Yleensä kuitenkin on se 10, että vois kaikkiin halutessaan laittaa saman... Joskus laitan kuvioo vaan nimettömiin, et semmosissahan nuo sitten menee.

  Eikä oo tylsät! Musta ranskis+ pienet koristelut on aika kiva! :)

  VastaaPoista
 4. Sää ja sun tylsät! :D Nämä on aivan ihanat, eivätkä tosiaankaan tylsät! Mulla on noita samoja decaleja, myös sinisävyisinä, ja itsekin olen ihmetellyt, että mitenkähän niitä on tarkoitus käyttää kun on aina vain viisi samanväristä :O No, esimerkiksi näin ilmeisesti!

  VastaaPoista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...