Sivut

torstai 10. marraskuuta 2011

31 Day Challenge: Päivä 9, sateenkaarikynnet

Katsokaa ja järkyttykää. Nyt saa todenteolla jättää jokaisen tsemppikommentin, koska tästä kamalammaksi tämän haasteen toteuttamisen ei soisi käyvän. Haluan silti nämä hirvitykset julkaista, koska ihan hyvästä syystä minua ei voisi vähempää enää sateenkaarikynnet kiinnostaa. Pahoittelut Pumpulipupulle, joka tätä päivää odotti :(.


Ajatus oli hyvä, mutta toteutus ontui isosti. Tuli dejavu jostain ammoisilta yläaste- ja lukioajoilta, kun piirtäminen oli pakollista: opettaja antoi kuvistunnilla aiheen ja ohjeet ja minulla oli jo pää täynnä ideaa, mutta koskaan _en koskaan_ saanut työstäni tehtyä lähellekään sitä, mitä pullistelevassa mielikuvituksessani suunnittelin. Tässä siis pari todellista epätaidonnäytettä... *painuu pöydän alle häpeämään*
Käytetyt lakat: Misa Sugar Daddy, NYC (ei numeroa), China Glaze Thataway!, Color Club Get Your Lem-on, China Glaze Cha Cha Cha ja Color Club Emerald Depths.Jepjep. Ei auta selittelyt, nämä on kertakaikkiaan rumat :P. Sateenkaarikynsien kun kuuluisi olla jotain kaunista, söpöä, hempeää tai iloisen väristä. Yhdessä laatassa olisi ollut sateenkaarenkuva valmiina, mutta minätyttö ajattelin, että eipäs nyt mennäkään sieltä, missä aita on matalin...vaan mennään perse edellä puuhun... *huoh*


No, jos näistä jotain positiivista, niin on nämä paremmat, kuin eka yritelmä, joka tulee tässä:
Voi herranjestas!!!! XD :D :DDDD (nyt hävettää ihan oikeasti ja kyllä, minä julkaisin tämän!!)
Idea oli tehdä kynsiin kaari siten, että se muodostuu yhtenäiseksi sateenkaareksi, kun laittaa kynnet vierekkäin. Pohjavärin valinta meni ihan ketuiksi, eikä koristelulakoistanikaan löytynyt sateenkaaren värejä. Noh, kuten sanottu, aina ei voi mennä niin kuin Strömsössä. 


Onneksi sain tälle "pahakynsilakkapäivälle" kirppikseltä kauan metsästetyn IVANAHelsinki Dear-laukun. Voi ihanuus, kun se onkin suloinen <3. 
Tästä linkistä voit vielä kurkata, millaiset olisivat kolmannet sateenkaaret olleet, jos mielenkiinto olisi riittänyt. Ehkä toteutan nämä 31. päivän haasteessa... :).


Ja nyt niitä tsemppejä tulemaan! :)10 kommenttia:

 1. Tsemppiätsemppiätsemppiä :D No eihän aina voi onnistua, ja noi ylemmät kynnet oli ihan jopa kivat... Ehkä eka yritelmä olisi onnistunut vaaleansinisellä pohjalla paremmin?

  -Kia-

  VastaaPoista
 2. Ei ekat yhtään hullummat olleet ja toisissa oli idea tosi hyvä. Laukku on tosi ihQ!

  VastaaPoista
 3. en ymmärrä kui sanot noit molempii kamaliks :D Mä tykkään. Molemmista. :)

  VastaaPoista
 4. Nyt tulee tsemppikommentti:

  Tuo toinen yritelmähän on söpö! Oikein onnistuneet sateenkaari kynnet mielestäni. Minulle kyllä tuollaiset kelpaisi ihan mieli hyvin! Aiheena haasteellinen ja siihen nähden loistavat! Älä turhaa häpeile ;)

  VastaaPoista
 5. Voi sua! Mutta eiväthän nuo nyt yhtään kauheat ole, ihan siististi tehdyt, iloisen väriset ja moni voi tykätä paljonkin. Mutta eivät tietenkään samalla tavalla hienostuneet ja tyylikkäät kuin kyntesi yleensä, joten ymmärrän kyllä ettet ole itse tyytyväinen.

  Mutta joskus kuule hyvätkin epäonnistuu, ihailtavaa rohkeutta että kuitenkin esittelit ne meille. Ja Ivanan ihana bambi lohduttaa! :)

  VastaaPoista
 6. Kia: Valeansininen oli tuon harmaan rinnalla se toinen vaihtoehto ja valitsin niin väärin kuin vain voi. Ajattelin kai jotain myrskytaivas-sateenkaari-yhdistelmää :D.

  Mirja: Kiitti tsempistä :). Eiks ookki ihuna <3.

  Emppu: Kiva, et tykkäät :). Minun mielestäni nuo molemmat vaan on ihan fiasko :P. Ei yhtään minua.

  Bambi: Kiitos tsempistä :). Oli kyllä haasteellinen aihe, ainakin loppujen lopuksi :D.

  Pumpulipupu: Kyllä ne vaan on ihan kauheat... Laitoin tarkoituksella kuvat tosi pienenä, ettei kukaan voi zoomailla epatasaisia rajoja ja muita sotkuja X). Ja niinhan se on, aina ei voi onnistua. Ei edes joka kerta ;).

  VastaaPoista
 7. Höh, mitä vikaa? Nuo ranskisversiot ainakin on ihanat! :)

  Ja tiedän sen tunteen kuvistunnilta. Jossain taiteellisuuden puuskassa kävin vielä yläasteella valinnaista kuvista ja jo silloin tunsin itseni kyvyttömäksi. Ala-asteaikoina sitä vielä onnellisena piirsi ja maalasi, vaikka ei paperille saanut ihan sitä, mitä ajatteli, mutta yläasteella iski sensuuri. Sen jälkeen en oo montaa kertaa taiteillut muuta kuin kynsiä.. Oon liian kriittinen :D Ja kynsienkin kanssa on ollut tuo ahdistus kerran jos toisenkin.

  VastaaPoista
 8. Minusta nuo ranskismuodossa olevat sateenkaaret ovat ainakin söpön ihanat! :) Ja minullakin on tuo Bambi-pussukka, jonkun lehden tilaajalahjana saanut aikoja sitten ja siinä säilytän kaikkia kynsikoristeita. :D

  VastaaPoista
 9. Musta toi ranskis on tosi söpö :D Ei mitään noloa siinä! Toi toinen on sitten ehkä vähän.. no.. vähän vähemmän onnistunut... :D Mutta ei sekään mitenkään erityisen hirveä ole, tuu vaan sieltä puskasta pois :)

  VastaaPoista
 10. Hih, puskasta noustu Papu ;). Välillä pitää julkaista näitä hirvityksiäkin, vaikka vain huvin nimissä :D. Tylsäksi menee, jos aina mukamas onnistuu :).

  Kiitos teille kaikille kommenteista <3.

  VastaaPoista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...