Sivut

sunnuntai 20. marraskuuta 2011

31 Day Challenge: Päivä 13, eläinkuvioiset kynnet

Nyt sit lasketaan perhosetkin eläimiksi, eikö niin? Päivä 13, haasteena eläinkuvioiset kynnet. Perussetti eli seeprat, krokot, käärmeet ja leopardit kävi mielessä, mutta sitten välähti tämä:




Mulle ei varmaan jää mitään toteutettavaa haasteen tuto-päivään, kun väsäilen nyt jo kaikki mieleenpainuneet ihanuudet, joita olen luvannut joskus testata. Mielikuvitus siis hukassa, mutta onneksi pensselikädet toimii jotenkuten :). Malli näihin perhosensiipikynsiin on googlesta ja kyseisen kuvan voit katsoa tästä.



Yllättäen oikean käden kuvioista tuli kauniimmat! Pahoittelen paljaita kynnen kärkiä, ystäväni Seche Vite tämän taas aiheutti, kun kiireessä lakkasin märän lakan päälle...


                                                    
Lakka on BeYu nro 335. Sain sen tuliaisiksi ystäväni 9-vuotiaalta tyttäreltä ulkomaanmatkalta. Olipa ihana lahja! Vertasin tätä China Glazen Ahoy!-lakkaan dupe-kammossa, mutta ihan erilaisiahan ne ovat. Tässä BeYussa on vähän läpikuultava pinkki pohja ja paljon pieniä glitterhippusia. Tosi kiva lakka :).


BeYu-lakkaa on kolme kerrosta, viivat piirretty akryylivärillä ja pisteet dotting toolilla, valkoisella Color Club ArtLiner -lakalla. Kärjet täytin China Glaze Liquid Leatherilla (musta).







On niissä jotain perhosta, eiks niin?


8 kommenttia:

  1. Onpas ihanat! Vähän samantyyppiset on Tartofraises-blogissakin, olen haaveillut joskus kokeilevani mutta en ole vielä saanut aikaiseksi. Ja totta kai perhonen on eläin :P

    VastaaPoista
  2. Oi, aivan ihanat! Ja todellakin käy eläinprintistä nämä niinku muutki. :)

    VastaaPoista
  3. Papu: Kiitti! Perhosensiipikynsiä löytyi tosiaan googlen kuvahaulla pilvin pimein ja ihania väriyhdistelmiä ja liukuvärjäyksiä jne. Kokeile ihmeessä, ainakin tuo oli ihan mukavaa hommaa, vaikkakin lopputulos on minun kynsilleni liian räikeä. ...mutta niin kuin sanottu, pois mukavuusalueelta ;).

    Annie: Kiitos paljon :). Hassu-minä pyöritteli mielessään, et voiko ötökkä olla eläin ;D.

    VastaaPoista
  4. No on perhosta! Itselle tuli eläinkynsistä heti mieleen kaikki pantterit ja leopardit, mutta voihan niitä tosiaan olla hieman vähemmän eläimellisiäkin eläinkynsiä. :D

    VastaaPoista
  5. nämä on kyllä niin ihanat! ennenkin jossain oon tämmösiin törmännyt ja aina yrittänyt (tuloksetta kylläkin..) hahmottaa että miten nuo on tehty..?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos :). Näihin löytyy kyllä ohjeita netistä. Itse löysin ainakin sellaisen piirrossarjan, jossa oli näytetty, missä järjetyksessä kynnet voi maalailla :).

      Poista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...