Sivut

torstai 5. tammikuuta 2012

31 Day Challenge: Päivä 30, inspiraationa opastusvideo

Hih, voiko noin edes sanoa, opastusvideo :D. Tutoriaalihan voi toki olla muussakin muodossa kuin video, mutta minulla tässä siis sellainen :). Opastajana kynsivirtuoosi Tartofraises-blogista.


Vaikka haastepäivän opettaja onkin huippu hommassaan, ei oppilas ollut tällä kertaa kovin häävi. Näitä kynsiä ei kannata katsella kovin läheltä... Lakkasin illalla hämärässä valossa olohuoneessa ja arvata saattaa, että siitähän tulee ei-niin-kovin-tarkkoja viivoja :P.Pohjana on China Glaze Stellar lakka. Se on beige lakka, jossa on hopeista glitteriä. Näissä kuvissa se näyttää kynsissä jotenkin likaisen väriseltä, mutta tuo pullon väri on melko oikea. Lakasta ei siis oikein osaa sanoa, onko se kylmä vai lämmin. Jännä. Kärkiin laitoin OPI Diva of Geneva -lakkaa. Rajan pisteet ja nauhojen pohjat on tehty China Glaze Milleniumilla ja nauhat mustalla Kiss Nail Art -lakalla. Valkoistakin pilkottaa nauhojen rei'issä, niissä ArtClub koristelulakka.  


Näihin en itse ollut ihan satasella tyytyväinen todellakaan, mutta inhimillisyyden nimissä haluan edelleen julkaista näitä floppejakin. Tästä lähtien, ennen kuin taidot vähän karttuu, tyydyn ottamaan oppia joltain muulta, kuin mestarilta ;P. 
Tässä vielä tuto:5 kommenttia:

 1. Todella hyvältähän nuo näyttää :)

  VastaaPoista
 2. Minusta ne on nätit :) En luokittelis flopiksi. ;)

  VastaaPoista
 3. Kiitos Birta ja Yonna. Saatte tykätä, vaikken itse välitäkäään ;).

  Painotan edelleen olevani aika kriittinen omista aikaansaannoksistani ja jos en jostain tykkää tai ole tyytyväinen, voin sen sanoa, ihan niin kuin senkin, jos olen kynsiini todella tyytyväinen :).

  VastaaPoista
 4. Aivan ihanat! :) Tosi kiva tuo CG:n lakka. Mun mielestä on hyvä olla vähän itsekriittinen, mäkin oon ;)

  VastaaPoista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...