Sivut

tiistai 29. marraskuuta 2011

31 Day Challenge: päivä 17, glitterkynnet


Nonni, nyt tulee ällöimelää glittertykitystä. Päivä 17 ja glitterkynnet.

Halusin kokeilla Color Club Wish Upon a Rock-Star –lakkaa, joka on pullossa tosi ihana, mutta vähän pelkäsin, etten osaa käyttää näin riemunkirjavaa glitterlakkaa. Ja näinhän se on, hmph. Pitää kokeilla vielä mustalla tai jollain muulla tummalla pohjalla uudelleen.
Näihin laitoin alle OPI Rumple’s Wiggin’ –lakkaa kaksi kerrosta. Se on pastellisävyinen, vaaleanlila cremelakka. Valitsin tämän siksi, että tuosta glitterin väristä (erityisesti vihreä ja punainen) tuli niin vahvasti joululakka mieleen, että ajattelin lilan värin vievän jouluisuutta pois. Sen se kyllä tekikin :P. Lakkasin glitteriä kaksi kerrosta kärkiin V:n muotoon ja lisäsin muutamia isoja strasseja. Illalla totesin miehelleni: ”Ohhoh, onpa järkyttävät X)!” Ajatus oli ihan jees, mutta toteutus taas ontui ja ihan vaan inhimillisyyden nimissä haluan näyttää teille näitä ei-niin-onnistuneita yksilöitä edelleen :)). Vähän oli kuitenkin sellainen olo, et teki mieli piilotella sormia koko päivän :D.

Tässä kohtaa havahduin itse, että onkohan Piimaxin syömisestä
ollut todella apua kynsien kasvattamisessa?!?
Nehän on jo aika pitkät!! (ainakin minun mittapuussani)

Glitterin värejä utuisessa kuvassa...
...ja muotoja vähän tarkemmin.


Tapojeni vastaisesti nää lähti yhden päivän jälkeen poistoon. Nää ois voinu toimiakin, jos oisin jättänyt aluslilan pois ja tehnyt glitterranskiksen...


Ettei kaikki menisi ihan epäonnistumiseksi, ajattelin näyttää tässä kohtaa vielä teemaan sopivat, ystävälleni tekemäni geelikynnet. Painotan edelleen, että olen ihan lapsenkengissä näissä geelihommissa, koska perheen ja päivätyön ohella mulla ei ole kamalasti aikaa tehdä geelejä, vaikka haluaisin kovasti harjoitella. Kynsien tekeminen, ja erityisesti huoltaminen, ottaa aikaa tuntitolkulla vieläkin, pah :/. Ehkä minä joskus opin nopeammaksi... huoh. Näistä tuli kuitenkin ihan kivat, vaikka simppelit ovatkin :).Sekoitin muotoilugeeliin glitterdustia ja tein sillä nuo kärjet. Alla on siis vaaleat tipit. Kovasti himottaisi tehdä itselle lyhyehköt stiletit, mutta taidan pitää nyt omia kynsiäni, kun olen ne kerran saanut kasvatettua tämänkin verran :). Ehkä joskus sitten ;).3 kommenttia:

 1. Laita ihmeessä oman (luonnon)kynnen geelaus, niin saavat kyntesi lisää vahvuutta :) Joskin niitä täytyy sitten ennättää huoltaa.. Idea kynsissäsi on ihana, mutta lila kieltämättä vähän sotii vastaan :) geelikynnet ovat kauniit! yksinkertaisuus ja glitter toimivat aina (glitter tosin sopii kaikkialle)!

  VastaaPoista
 2. Muhmu: Minun silmään luonnonkynnet on (tiettyyn rajaan asti!) kauniimmat ja raivostuttaa tosiaan, jos näkyy vaikka 2mm kasvurajaa geelissä. Se on lakan alla tosi tökerön näköistä, kun se aina kuitenkin lähikuvissa näkyy :/. Siksi en oo omia kynsiäni geelannut muuten, kuin silloin, jos katkaisen kynteni :).

  Lila tosiaan soti yllättävänkin paljon, vaikka valkkasin sen värin tuosta glitterlakan väreistä. Siinähän on vaaleanlilaa hexglitteriä joukossa. Ihan ei kuitenkaan natsannut :D.

  VastaaPoista
 3. Noi geelit on aivan ihanat! Ja nuo glitterkynnetkin on aika hauskat, mutta olen samaa mieltä siitä, että ilman tuota violettia pohjaa ne glitterkärjet ois toimineet varmaan paremmin. Lähitulevaisuudessa sit värikäs glitterranskis? :)

  VastaaPoista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...