Sivut

maanantai 2. tammikuuta 2012

31 Day Challenge: Päivä 29, inspiraationa yliluonnollinen

Hmm. Tässä olikin miettimistä. Haastepäivä 29.


Järkeilin näin: koska en usko yliluonnoliseen, kun sillä tarkoitetaan selittämättömiä (henkimaailman) ilmiöitä tai paranormaaleja ilmiöitä, sen enempää kuin satuihinkaan, yliluonnollinen ja sadut ovat käytännössä sitten sama asia ;P (heheh). Kummitusten tai ufojen piirtäminen kynsiin ei nyt vaan iskenyt ja siksi päätin lähteä satuilemaan :).


Eikös sateenkaarikin ole aika käsittämätön juttu,
vaikka se selitettävissä onkin :)?


Nappasin Konad-laatasta Q1 sateenkaaren kuvat, joita on jo pitkään tehnyt mieli kokeilla. Jos nyt sattuu, ettei joku vielä tiennyt, niin tämä ko. laattahan on siis suomalaisen bloggaajan Charming Nailsin suunnittelema. Kiva mahdollisuus bloggajalle, toivottavasti jollekin toisellekin suodaan joskus sama tilaisuus :). 


Tästä laatasta en ollutkaan aikaisemmin leimannut muuta kuin tähdet. Lakkana Konadin musta erikoislakka. Leimauksista ei tullut ihan täydelliset, mutta laiskuus vei voiton korjaamiselta :P.
Alla China Glaze Swing Baby x3, joka on ollut aika suosittu lakka minun käytössäni tässä syksyn ja talven mittaan. Se ihana väri, kullan ja hopean välimaastoa. Mätsää Raqueleihini täydellisesti ja siksi se onkin jo vajunut puolilleen.


Sateenkaaren raitoihin laitoin kolmea väriä koristelulakoilla: ArtClub lila (Perfectly Pastel) ja kulta gitter sekä Orly Artist hopea glitter. Jouduin kuvaamaan taas kännykällä, siksi nämä kuvat on vähän huonoja...Hyväksytäänkö yliluonnolliseksi ;)?
3 kommenttia:

 1. No hyväksytään! Meneehän se vähän samaan sarjaan vaikkapa yksisarvisten ja My Little Ponyjen kanssa :)

  En minäkään varmaan tähän haasteeseen mitään kummituksia tee, ne on ihan blah.

  Ja kivasti aseteltu nuo sateenkaaret kynnelle :)

  VastaaPoista
 2. pienen sähellyksen jälkeen liityin nyt virallisesti lukijaksi ;)

  VastaaPoista
 3. Ehdottomasti. Se aarre tuossa sateenkaaren päässä on satuhöpötystä ja sitä myöten yliluonnollista. :) En ole saanut aikaiseksi ottaa tätä haastetta vielä työnalle, mutta painiskelisin saman problematiikan kanssa tässä kohtaa.

  VastaaPoista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...