Sivut

keskiviikko 23. marraskuuta 2011

Treenilepardit kaverin kynsiin

Kaverit monesti sanovat jotain tähän tyyliin "Oiiih kun ihanat kynnet tee mullekin joskus... paitsi sulla on varmaan jonoksi asti lakattavia kynsiä." No itseasiassa kun ei ole. Jonossa on vaan kaikki omat kymmenen sormea. Koska lakkaaminen on siinä määrin intohimo, että tekisin sitä ajan niin salliessa vaikka joka päivä, tuntuu hassulta vääntää vaivalla ja rakkaudella koristeluita kynsiin ja sitten poistaa ne heti seuraavana päivänä. Ei pysty!! Toisaalta, postailisin vaikka joka päivä, koska bloggaaminen on vaan niin kivaa, mutten  viitsi vääntää tikusta asiaa (ihan kuin kynsilakkausten esitteleminen itsessään ei sitä jo olisi ;P).


Niin, takaisin niihin kavereihin. Joskus joudun suorastaan anelemaan, että saisin harjoitella lakkaamista toisen kynsiin. Onhan se erilaista lakata toiselle, kuin itselle. Geelikynsiä tehdessä toki ollaan naamatusten myös, mutta geelisiveltimen käyttö on kuitenkin erilaista, kuin lakkaaminen tai varsinkin koristeleminen vaikka nailart-lakalla. Täytyy tässä kohtaa vielä mainita, että onhan mulla perhekin, joka ottaa suurimman siivun vapaa-ajastani ja päälle vielä osittainen päivätyö, eli ei ihan aina järjesty lakkasessiot.

Sain yhden parhaimmista ystävistäni vihdoin "pakotettua" lakkauspöytäni ääreen! Tällä kertaa hän ei enää keksinyt uskottavia selityksiä, miksen saa lakata hänen kynsiään, >:) (kjäh!)! Kerrottakoon, että viimeisin selitys kuului: "En haluu, et lakkaat, kun en raaski sit poistaa niitä ylihuomenna."  (suukkoja sulle ystäväni <3)Tein konadilla simppelisti leopardit. Lakka on Color Club Foil Me Once ja leimat laitettu mustalla Konad-lakalla laatasta m57. Siis WAU, miten hyvältä tuo lakka näyttää leopardikuvion alla ja tällainen lakkaus sopii lyhyisiin kynsiin kuin nakutettu. Harmi, etten saanut kuvia päivänvalossa, mutta niin lakkaaminen kuin kuvauskin suoritettiin pikkutunneilla ^_^.
Ja kylläpä meillä oli mukavaa. Tyttöjen juttuja. Jokohan kohta saisi testikäsiä jonoksi asti ;). 


Mites te muut (kynsibloggarit), onko teillä jonoa? :)


Ps. Huomenna haasteen kukkakynnet :).4 kommenttia:

 1. Kumpa olisikin sitä jonoa ): Olisi kiva tehdä kynsiä muillekkin kuin itselle.

  VastaaPoista
 2. mulla on vaan se yksi tietty ihminen jolle saan aina hyvillä mielillä väkerrellä kynsiä, mutta jonoiks asti niitä potilaita ei kyllä löydy :(

  VastaaPoista
 3. Ei ole jonoa, mutta pari sentään haluaisi mun lakkailevan kyntensä =) En vaan oikein osaa toiselle tehdä, täytyis varmaan harjotella ;)

  Ihanat noi lakkaukset!!

  VastaaPoista
 4. Ei nyt jonoa, mutta kyllähän tuota moni sanoo, että voisin laittaa niillekin kynsiä. Laitankin kyllä kylässäkävijöille aina, kun mahdollista :)

  VastaaPoista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...