Sivut

maanantai 31. maaliskuuta 2014

OPI Brazil CopacaBabies 2014

Kesä tulee kuulkaas. Tulkoon vaikka lunta ja tuiskua ja jäätävää pohjoisviimaa, mutta nyt tulee kesä, ainakin minun kynsille. 

Huolsin geelit, viilasin ranskalaisen manikyyrin pois ja jätin kynnet nakuiksi. Tämä tarkoittaa sitä, että on "pakko" lakata kynsiä useammin ja voi käyttää helpommin hieman läpikuultaviakin lakkoja, kun ei tarvitse tuskailla, peittääkö lakka valkoisen ranun vai ei.

Ja mistäkö on hyvä aloittaa? No OPI Brazil CopacaBabies -setistä tietty ^_^.
Next Stop...The Bikini Zone on violetti-harmaa duochrome. Tämä ei sytyttänyt ihoani vasten omineen, mutta kerrostettuna jonkun tumman pohjalakan päälle tää on näkemäni swatch-kuvan perusteella aika wow. 

Kiss Me I´m Brazilian on pinkki creme, aika perus, mutta silti tosi karkki kesäksi. 

AmazON...AmazOFF on (sini)vihreä shimmerlakka. Jännä juttu sinänsä, että luulin minäkin tuon olevan creme, koska shimmer tuli esille vasta lakattuani tätä kynsille. Useastihan tuo tuppaa olemaan niin päin, että efektit näkyvät pullossa, muttei kynnellä. 

Where Did Suzi´s Man-go? on vaalean oranssi cremelakka. Ei mitään mullistavaa tässäkään sävyssä, mutta herkullinen kesäväri joka tapauksessa. 

Auringonpaisteessa...
Varjossa...
AmazON...AmazOFF: sinivirheä shimmerlakka.
Next Stop... The Bikini Zone: violettiharmaa duochrome.


No mutta on mulla yksi lakkauskin teille :). Sellainen turvallinen tekele.Lakkana OPI Where Did Suzi´s Man-go?, joka levittyi hitusen nihkeästi. Samalla tavalla, kuin valkoiset ja keltaiset lakat usein tekevät. Pisara ohenninta pelastanee tilanteen. Kaksi kerrosta riitti kuitenkin hyvin ja peitti eriomaisesti pidemmätkin kynnet. Vielä kun saa nahkaan vähän päivetystä...


Koristeeksi valitsin turvallisesti OPI I Snow You Love Me -lakan glitterhippusia riviin aseteltuna. Nätithän niistä tuli :).


Olen saanut OPI Brazilian CopacaBabies -setin Kauneudenkaupasta. Oman minipullosettisi pääset tilaamaan tästä ja toki valikoimassa on myös täysikokoiset pullot. Linkit on vain teitä varten :).

EDIT: Unohtui mainita, että Kauneudenkaupan verkkokaupasta saa tilauksen mukana ihanan OPI-seinäkalenterin (rajoitettu erä), kun kirjoittaa tilaukseen kuponkikoodin kalenteri2014
t. kalenterin onnellinen omistaja ^_^


Pssst. Huomasin myös, että OPI iPhone-kännykkäkuoret on siirretty outlet-osastolle ja ne kustantavat enää vain 20€ (ovh 49,90€!). Nyt kannattaa tilata omat :).10 kommenttia:

 1. The OPI Next Stop is super duper pretty. Love the color for I find it classy and perfect for any occasion. Perfect nail color this Summer/Spring.

  VastaaPoista
 2. noms, herkulliset kynnet :3

  VastaaPoista
 3. Jes, hyvä kun sanoit noista kuorista; piti laittaa heti tilaukseen!:D Ja samalla tulee vielä kalenteri <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jee! Nyt ei oo enää hinnalla pilattu :).

   Poista
 4. Mango-lakkaus on nam nam ihana ja herkullinen...

  VastaaPoista
 5. Kiitos tasta! Ma olen pahkaillyt vaikka kuinka kauan, etta tarvitsenko tuon Amazonin, kun makin olen luullut sen olevan creme. Mutta jos siina on kerran shimmeria, niin kyllahan ma sitten sen tarvitsen ihan kyselematta! :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. On siinä, mut ei kauheen näkyvää kuitenkaan. Mut hankkimisen arvoinen ehdottomasti :).

   Poista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...