Sivut

maanantai 3. maaliskuuta 2014

Mätsäystä

Lakkausinspistä voi hyvin metsästää myös omasta vaatekaapista, jos pää lyö muuten tyhjää. En kovinkaan usein mätsäile kynsiäni vaatteisiin, koska luonnollisesti vietän samoissa lakoissa useamman päivän, kun taas vaatteet vaihtuvat päivittäin. Tai ehkä vähän katson, ettei mitään kovin riitelevää ole. Tai en sittenkään. :P No mutta juhlatilaisuuksiin panostan sen verran, että kynnet ja asu sopisivat kivasti toisiinsa.

Olimme viikonloppuna perheeni ja ystäviemme kanssa Lappeenrannan Rauhassa, Holiday Club Saimaa -kylpylässä viettämässä viikonloppua. Illalliselle valikoitui Henkkamaukalta lastenvaatetilauksen mukaan hetken mielijohteesta nappaamani seeprakuosinen, turkoosi  trikoomekko. Se sai kaverikseen tällaisen lakkauksen:

Vilautan (?) nyt heti pidemmittä puheitta, millaisesta mekosta on kyse, niin pääsette vähän jyvälle :). Kuvat on lainattu hm.comista ja mekko on luonnossa vähemmän vihreä ja enemmän sininen (ja mulla on muutes ihan vaan vähän lyhyemmät jalat, kuin tuolla mallilla ;)).

Lakkana Leighton Denny Hypnotic, jonka sain syksyisen kauneusmiitin goodie bagissa Carpelan Cosmeticsilta. Lakka oli erittäin hyvälaatuinen, nopeasti kuivuva ja peitti kahdella kerroksella vitivalkoisen ranskiskärjenkin, vaikka sitä vahvasti ekan kerroksen jälkeen epäilin. Kelpo kamaa, todella.

Leimasin päälle seeprakuosinpalasia Essien mustalla Licoricella sekä armyvihreällä Kicks Make Up:n Army Jacket -lakalla. Kuviot on Konad-laatasta m57. Töpöttelin vielä keittiösienen palasella violettia hologrammilakkaa (a-England Lady of the Lake) antamaan kimallusta.

Tällekin rikkinäisten kuvioiden leimaamiselle on ajauksensa (ihan niin kuin näidenkin kynsienkin kanssa). Välillä arsyttää niinmaanpirusti, kun monien laattojen kokokynnen kuviot on tarkoitettu pieni- ja/tai lyhytkyntisille ja parista leimasta kuvion kohdistaminen on äärimmäisen hankalaa. Siksipä halusinkin nyt todistaa, että onnistuu niiden käyttäminen muutenkin, kun vähän luovii. Lopputuloksen päheydestä ja idean tarpeellisuudesta voi sitten olla montaa mieltä, mut minusta nää on vallan vaikuttavat kynnet (jos ei noita idioottimaisia ja kokonaisuuteen sopimattomia palloglitterkynsiä lasketa!).

Mekon sävy auringonpaisteessa.


Menikö mätsäys liian mätsääväksi? :)
4 kommenttia:

  1. Nyt ovat sun kynnet tosiaan kuin kopio mekon kuosista! Tykkään, kun värit täsmää vaatteisiin. Minulta siis ainakin peukku näille :)

    VastaaPoista
  2. Viidakkokynnet, ajattelin ekasta kuvasta tekstiä lukematta:) Hyvin mätsää, toteutus on napakymppi.

    VastaaPoista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...