Sivut

maanantai 26. joulukuuta 2011

Kynsilakkakoruja rakkaille

Papu postasi taannoin tekemistään kynsilakkakoruista Jos edes kynnet -blogissa. Käypäs ihan ensiksi kurkkaamassa teksti tästä :).


Ihastuin koruihin ikihyviksi ja keksin heti, että haluan antaa sekä äidilleni, että siskolleni (ja itselleni!) tuollaiset korut joululahjaksi. Vaikka Helmetissä (klikkaa Muut korut, sieltä löytyy kulloinkin myynnissä olevat kynsilakkariipukset) oli useita koruja myytävänä, rohkenin silti kysyä Papulta, josko hän tekisi varta vasten tietynmuotoiset ja väriset korut sukulaisnaisilleni. Ja Papuhan suostui <3.


Korujen kuvioinnit on tehty useilla eri kynsilakoilla. Mm. alla olevassa kuvassa keskellä olevassa korussa on käytetty viittä eri lakkaa! Tässä siis kaikki kolme kynsilakkakorua pakkauksissaan:


Tämän korun nimi on Talviyön tuoksu. Se on äitini uusi koru. Voitte uskoa, että näitä oli vaikea kuvata. Siitä syystä kuvia on ihan liikaa... Koru näyttää niin erilaiselta eri kulmasta ja eri valaistuksessa katsottuna.


Näyttää kuin siinä olisi Afrikka tai Etelä-Amerikka :). Voisikohan nämä ennustaa jotain? Reissua ehkä :)?
Siskoni tykkää kovasti violetista ja siksi hänelle valikoitui seuraava koru. Sen nimi on Tähtein tuolla puolen. Ihan käsittämättömän upeita, eikö olekin! Olin niin tyytyväinen näihin lahjoihin, koska mikäpä tuntuisi enemmän omalta, kuin antaa jotain, mikä on tehty kynsilakasta :).


Tässä on vielä oma koruni. Sen nimi on Sannufail. Enempää en tätä taiteilijan nimivalintaa lähde teille avaamaan, mutta sen verran sanon, ettei se ollut tekijänsä mielestä täydellinen. Minusta on :). Mitäs tässä kuviossa sinun mielestäsi näkyy?


Ja vielä kaikki kauniit samassa rivissä. Toivoittavasti saadaan nämä joskus uudelleenkin vielä samaan kuvaan. Vaikka maaliskuussa, kun sisko vie äitini ja minut tinakengissä rokkaamaan ;). *Toivottavasti lahjansaajat tykkäsivät lahjoistaan :). Olette tärkeitä.*


Tässä vielä linkki korutaiteilijan sivustolle: www.helmetti.fi


Oletko Sinä törmännyt vastaavaan kynsilakkataiteeseen tai muihin ideoihin, mihin kaikkeen kynsilakkaa voisikaan käyttää?
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...