Sivut

keskiviikko 25. heinäkuuta 2012

OPI DS Bold ja Treasure

Pikaiset swatch-tyyppiset otokset kahdesta uutukaisesta OPI Designer Series -lakastani. En osannut päättää kummalla lakkaisin, joten laitoin molemmat kerralla :).


OPI DS Bold on viime syksynä ilmestynyt DS-sävy. Se on punapohjainen jellylakka, jossa on hopeista ja vaaleanpunaista glitteriä. Tämä lakan dupe kuuluu olevan China Glazen Mrs. Claus. Ihana lakka, mutta miellän sen kuitenkin lähemmäs joulua, kuin keskelle kesää :P.
Lakkasin tällä vain nimettömät ja peukalot, joten saatte kuvaa vain yhdestä kynnestä :D.


Punainen ja oranssihan ovat olleet tänä kesänä must-yhdistelmä ;).


Oranssi DS Treasure on kaunis lakka, josta tulee mieleen polttava aurinko :). Näyttää muuten pirun hyvältä minun kynsissäni! Pikaisen googlailun perusteella huomasin, että moni tuntui ihmettelevän lakan ohutta koostumusta ja tämän lakan väitettiin jopa olevan Top Coat -lakka (aka päällyslakka :P), jota on vain tarkoitus lakata värilakan päälle. Itse laitoin tätä kolme kerrosta ja se peitti ihan hienosti korallipinkit glitterkärjet kynsistäni. Luonnonkynsiin tarvitsisi varmasti enemmän kerroksia, jos haluaisi täyden peiton.


Lakassa on kultaista shimmeriä ja se heijastelee oranssia ja keltaista. En löytänyt tietoa, milloin tämä lakka on ilmestynyt. OPIn sivut eivät jostain syystä suostuneet aukeamaan :/. Osaako joku valistaa mulle ilmestymisvuoden? :)


Ihania kaikkinensa molemmat. Saavat pysyvän kodin hellästä huomastani :).

2 kommenttia:

  1. Ihania lakkoja! Varsinkin tuo DS Treasure, haluan :) ♥ !

    VastaaPoista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...