Sivut

tiistai 3. heinäkuuta 2012

Swing - Sparkle

Kipaisin viikonloppuna vanhempieni ja lasteni kanssa kotikonnuille itä-Suomeen ripittämään ensimmäisen kummilapseni. Taas voi sanoa olevansa jo ehm... vanha :P.  Jalkaan valikoitui yllätysyllätys Parikan Raquelit ja sillä verukkeella nappasin taas lakkalaatikosta China Glazen Swing Babyn, jonka sävy on tismalleen sama, kuin kenkieni väri. Halusin lakata pitkästä aika myös Nubar Petunia Sparkle -lakalla, joten eipä sitten muuta, kuin sutimaan. Ilman päämäärää tietysti ;).


Iltahämärässä keittiön valossa lakatut kynnet ei useinkaan näytä kovin siistiltä päivänvalossa. Näistä kynsistä paistoi mylar-palat Swing Babyn läpi, vaikka olevinaan lakkasin huolella ne piiloon...


Hexglitterit on kuparinvärisiä ja asettelin ne dotting toolilla sievästi riviin. Keskisormet saivat tuollaiset strassikukkaset koristukseksi (ja jälleen vasurin repsottavan tyven peitoksi :D).


Petunia Sparkle on sitten kaunis lakka! ...ja tietysti tuskallinen poistaa. 


Näiden kynsien kanssa reissasin pari päivää ja sunnuntaina oli pakko aloittaa huoltoprojekti, koska väänsin tällä kertaa itse itseltäni keskisormen geelikynnen lähes irti. Auuuuuuts taaaaaas! Vaihdoin lasten sänkyihin lakanoita, eli pehmeässäkin puuhassa voi sattua kynsionnettomuuksia :D. Johan nuo oli todellakin aika huoltaakin, koska C-kaaren korkein kohta oli ehtinyt vaihtaa kolmessa viikossa paikkaa aikalailla. Ei ollut sinnepäinkään enää strssipisteen päällä...Seuraavaksi sitten kuvia uusista kynsistä, joista ei sitten suunnitelmista huolimatta tullutkaan kesäglittteriset :).


Mitäs pidät kynnen tyven strassikoristeluista ylipäänsä vai kuuluuuko ne sinun mielestäsi enemmän kynnen kärkeen?5 kommenttia:

 1. Voiii miten kauniit kynnet! Mahtava tuo väriyhdistelmä. :) Mun mielestä strassit on kivempiä kynnen tyvessä, kärjissä ne tuntuu tarttuvan helpommin hiuksiin ja no.. kaikkeen. :P

  VastaaPoista
 2. On ne vaan nätit. :) Tykkään myös erityisesti sun kynsien muodosta, onko tuo nyt manteli?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitti :). Semmoset "melkeinstiletit" nuo oli ilman lakkaa ja monen lakkakerroksen kanssa kärki pyöristyi mantelin muotoon :D.

   Poista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...