Sivut

maanantai 16. heinäkuuta 2012

Geelikynsitarvikkeiden täydennystä

Tein viime viikolla tilauksen CesarsShopiin, koska mulla oli vajausta geelikynsitarvikkeista. Saan kunnian tehdä ystävälleni tyttärensä rippijuhliin kynnet sekä toiselle ystävälleni omiin häihinsä. Jaiks, aikamoiset paineet. Muutama huolto ja ainakin yhdet uudet kynnet siis luvassa ennen vauvan syntymää (älä siis synny vielä pariin viikkoon, jooko?). Ihanaa! Tarkoitus on kyllä saada treenailla geelikynsiä vauvantulon jälkeenkin, jos vain jaksan ja rohkeita riittää ;).


Tilaukseni tupsahti postilaatikkoon seuraavan päivänä, eli supernopea ja luotettava toimitus jälleen.Tilaukseni sisälsi:
 • muotteja (saa antaa ohjeita niiden käyttöön, en oo koskaan edes kokeillut!)
 • kynsinauhaöljyä lahjaksi naapurin rouvalle
 • yhden Baehr-geelin
 • yhden Sina-geelin
 • kaksi Cesars-glitteripurkkia
Hei kannattaa muuten käydä klikkaamassa itsensä Cesarsin uutiskirjeen tilaajaksi (siellä nettisivujen etusivulla), koska lähes joka kuukausi tilaajat saavat jotain kivoja extraetuja. Heinäkuussa kaupanpäällisenä saa tilaukseensa varvassormuksen (ja on siellä muutakin etuuksia tarjolla!). Toivoin saavani juuri tuon strassirivistön ja olinpas iloinen, kun kuoresta paljastui juuri se. Tämä ei sitten ollut mikään maksettu eikä lahjottu mainos, vaan ihan itse halusin suositella. Hyvästä asiakaspalvelusta kannattaa laulella aina :).


Baehr-geeli on väriltään Metallic White, eli sellainen helmiäisvalkoinen. Se on morsmaikun kynsiä varten ainakin.


Sinan värigeeli on Pastel Peach. Oikein hempeän pastelliselta se näyttikin (meidän MacBookki näyttää värit aina liian kirkkaina, enkä sitä koskaan muista.. :( ), mutta ehdottomasti joutaa kokeiluun.


Glitterit oli rakkausvärejä ja gotta have -juttuja. Meinasin geelata ranskiksen kokonaan tuolla valkoisella hexglitterillä, joka hohtaa lilana ja sinisenä. Mutta niistä lisää sitten myöhemmin.
Tärkeinhän mulla tästä tilauksesta tietysti unohtui, eli itse ne kirkkaat geelit. Piti laittaa uusi tilaus heti perään lauantaina ja toivoa, että toimitus kulkee yhtä nopeasti, kuin viimeksi, kun ystis tulee huollettavaksi.Huomenna sitten niitä geelailuja :).4 kommenttia:

 1. Mmm! Nuo Cesarsin glitterit on puhdasta rakkautta. :3 <3 Kiinnostaa tietää minkä väristä tuo pastel peach on sitten kynnellä!

  Muotit on niiin paljon nopeammat ja helpommat kun tipit, ainakin omaan käyttöön! Alkuhankaluuksien jälkeen alettiin puhumaan samaa kieltä, niin nyt menee kun vettä vain! Kannattaa YouTubesta tsekkaa naiouk:n ja youngnailsin opetusvideoita, niistä saa tosi hyviä vinkkejä. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Meinasin jo laittaa sitä persikkaa kynsille, mutta mieli teki niin kovasti sitä korallipinkkiä glitteriä :P.

   Kiitos youtube-vinkeistä. Kurkkasin YoungNailsia, mut naioukeja en saanut tällä macilla auki jostain syystä. Kurkkaan, kun avaan tuon toisen masiinan joku pvä :).

   Poista
 2. Toi on niin ihana toi Cesarsin valkoinen glitteri! :) Itse omistan juuri sen ja voi rakkaus miten se välkehtii ihanissä väreissä! <3

  Toivottavasti vauva syntyy noiden sinun ystävien geelailujen jälkeen. Mutta kyllähän sitä aikaa riittää vielä lapsen syntymän jälkeenkin. Minulla kotona välillä iltaisin auttamassa nuori tyttö jolla on virtaa leikittää lapsia sillä aikaa kun saan itse jotain hyödyllistä tehtyä! Mistäs saataisiin Sannulle samanlainen? :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Miten oot käyttänyt tuota glitteriä? Geelin joukkoon sekoitettuna?

   Mullakin on naapurissa napakka ja luotettava 17-vuotias ;).

   Poista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...