Sivut

perjantai 6. heinäkuuta 2012

Karvas oppi kantapään kautta?

...että halvalla ei sitten taida saada hyvää...


Mullahan on pari Cesarsista vuosi sitten ostamaani pumppupulloa, joista toisessa on kynsilakanpoistoainetta ja toisessa cleanseria. En kiinnittänyt niiden hintaan ostaessani huomiota, koska tilasin suoraan starttipaketin geelikynsien tekoa varten. Hintaa noilla pulloilla on lähes 9 euroa / kpl, eli aika tyyriitä ovat. Harmi oli siis suuri, kun toinen pumppu rikkoutui noin puolen vuoden (vähäisen) käytön jälkeen. Toinen on edelleen käytössä ja on erittäin toimiva :).


Kirjoittelin noista pulloista aikaisemmin täällä, ja silloin mulle vinkattiin mahdollisuudesta tilata uusi pullo eBaysta. No tottahan toki, sitä on kokeiltava. Valitsin pullon, jossa on metallinen korkki ja pumppu, koska ajattelin sen olevan muovista kestävämpi. Pullo tuli postilaatikkoon HongKongista 10 päivässä, nopea toimitus siis.


Avasin pullon ja laitoin sinne vettä testatakseni, toimiiko pumppu. Seuraavassa hetkessä mulla oli kädessäni korkki kolmessa osassa, vieterinpätkä ja pienenpieni kuula (halkaisija noin 1,5 mm), joka oli kaiketi pumpun laakeri tms. Kuula kierähti lattialle (tummanharmaa kuula samanväriselle klinkkerille) ja hävisi sinne, eikä vieteriäkään saanut enää paikalleen. Melko edullinen 2,90 dollarin pumppupullo, eikö :P.


Tuo siitä jäi jäljelle, lasten kylpyleikkeihin :D. Päädyin seuraavaan ideaan ja jäätelönhakureissulla Lidlissä (jossa on muuten ihan parhaat jäätelöt, jos kukkaro ei anna periksi Mövenpicille!!) ostin Cien-merkkisen kynsilakanpoistoaineen hintaan 1,99 €.  Ko. poistoaine myydään muovisessa pumppupullossa :). Toivotaan, että sen pumppu kestää paremmin.


Seuraava murheenkryyni paljastui viikkoa myöhemmin, kun posti toi mulle tämän:


Geelikynsiä tehdessä jokaisen pitäisi kiinnittää huomiota omaan terveyteensä ja huolehtia siitä. Kynsiä viilatessa ilmoille pääsee pienenpientä pölyä ja ihan tiedossahan se on, että pöly voi olla haitallista ja allergisoivaa. Itse käytän hengityssuojainta joka kerta geelikynsiä viilatessani, erityisesti nyt, kun olen raskaana. Tilasin eBaysta pienen pöytäimurin, joka imee viilauspölyä ritilän läpi pieneen pussiin ja toimii samalla rannetukena. Ihan hyvä pieni apu pölyn poistamiselle ja auttaa myös geelattavan keuhkoja :).


Ja kuinkas ollakaan... 
HongKongissa oltiin niin nokkelia, että vehje oli jätetty kulkemaan puoli maapalloa vailla minkäänlaista pehmustetta ja järkevää paketointia. Imuri oli muovipussin sisällä! Arvata saattaa, mikä noin huonosta pakkaamisesta seuraa...Snap!


Kyllä, se on poikki. Tulipa halvaksi tämäkin halpa imuri. Noh, nyt odotellaan kärsivällisesti uutta imuria - kuin myös pulloa. Onneksi molemmat myyjät suhtautuivat vastuullisesti viestiini ja lupasivat lähettää uudet tuotteen tilalle :).Onko sinulle käynyt näin huonoa tuuria halpojen tuotteiden kanssa? Tai jopa kalliimpien?

10 kommenttia:

 1. Voi vitsi miten turhauttavaa! Ite ainakin kun on odottanut kauan jotain tuotetta, niin on ihana saada se jo itelle. Mutta sitten kun se meneeki rikki niin harmittaa paljo! Toivottavasti nyt olisi ehjät molemmat sitten kun saat ne :)

  VastaaPoista
 2. Ostin eBaysta pumppupullon minäkin. Enkä ikinä saanut sitä. Ei ole aiemmin käynyt noin kertaakaan, eikä sen jälkeenkään, mutta tuo yksi tuote ei koskaan tullut perille. Ja koska kyse oli parista dollarista, en edes jaksanut alkaa valittaa asiasta. Pitäiskin käydä Lidlissä katsomassa, joko nyt tärppäisi sen kynsilakanpoistoaineen kanssa - silloin kun ne pumppupullossa olevat putsarit tulivat myyntiin, ei "meidän" Lidlissä ollut niitä.

  Muuten mulla ei ole ollut epäonnea eBay-ostosten kanssa, paitsi kerran kynsitarrojen: ne olivat sekä huonolaatuisia että HIRVEÄN HAJUISIA. Tarroissa oli niin paha epämääräinen parfyyminsekainen löyhkä, ettei edes monen viikon tuuletus parvekkeella auttanut. Roskiin menivät. Sen jälkeen olen ostanut vain niitä sun suosittelemia mustavalkeita tarroja kerran, muuten pitäydyn tyystin water decaleissa kun ne nyt vaan ovat niin paljon parempia.

  VastaaPoista
 3. Mulla ei oo koskaan ollut ongelmia ebay-ostosten kanssa. Joskus on ollut nail art -lakkapullo rikki, mutta eipä se onneksi ollut "tärkeä" väri siinä setissä. Ymmärtäähän sen, että kynsilakkapulloja voi joskus hajota. Yleensä kuitenkin ollut kaikki hyvin pakattuja jne. Kerran on jääny saamatta parin euron ostos, mutta en jaksanut sille asialle mitään tehdä kuitenkaan.

  VastaaPoista
 4. Tottakai kannattaa reklamoida, vaikka olisi vain parin dollarin ostos! Eihän myyjät ikinä tiedä korjata virheitään, jos eivät saa palautetta. Tähän asti eBay-myyjät lähettäneet uuden tuotteen, palauttaneet rahat tai osan rahoista.

  VastaaPoista
 5. Haiseeko se pumppupulloaine miten pahalle? Ostin kerran saman merkkistä poistoainetta ihan perinteisessä pullossa ja haju oli niin voimakas ja paha että kämppä haisi aina seuraavankin päivän sen käytön jälkeen. Ei siis haissut poistoaineelle ollenkaan vaan siinä oli varmaan jotain hajustetta mukana..

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ei se haise kovin pahalle, ainakaan minun nenääni. Jollekin hajusteelle.

   Poista
 6. Tuohon Cienin lakanpoistoaineeseen.. ite ostin ihan samaa ajatellen ja kun se vihdoin tyhjeni..... se-ei-lähde-auki! arrrgh! arvaa ketuttiko??

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mulla taitaa olla tuoreempi yksilö, koska tuo lähtee kyllä auki. Piti heti tarkistaa, kun jo ehdin ajatella, että ei voi olla totta, mikä tuuri mulla näiden kanssa on :D. Ihan normaalisti siis aukeaa kierteillä sen tummansinisen osan alapuolelta.

   Poista
  2. miunki piti muuten tarkistaa, toinen lähtee, jeij! :) miul oli molempia, asetoonitonta ja asetoonillista ja jälkimmäinen ei auennu (muistaakseni se oli noin päin xD)

   tiiän tunteen noitten huonojen tuurien kanssa.. kynsijutuissa ei oo itellä ollu, mut melkee kaikessa muussa kylläkin.. siinä määrin ettei jaksa enää muuta ku nauraa ja ihmetellä et ei tää oo todellista xD

   Poista
  3. Hyvä, että aukesi :D! Mulla oli niin kakka tuuri mm. edellisen autoni kanssa. Siinä oli jatkuvasti naarmuja ja kolhuja, kun se otti osumia parkkipaikoilla. Kyllä syletti maksaa ja korjauttaa toisten tekemiä jälkiä :(. Vaihdoin auton, eikä oo tullut mitään sen jälkeen. Se edellinen taisi olla liian punainen ;D.

   Poista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...