Sivut

maanantai 2. heinäkuuta 2012

Pinkit glitterihanuudet geelillä

Voi rakkaus, miten ihananväriset pinkit glitterkynnet sain ystävälleni aikaiseksi <3! Toivottavasti hän tykkäsi yhtä paljon, koska minä oon näistä ihan liekeissä :D. Ja haluuttekos kuulla, miten tämä ihana sävy syntyi. No, vahingossa!
Olin sekoittanut kirkkaaseen geeliin pinkkiä eBayn halpisglitteriä näiden kynsien tekoa varten. Geeliä jäi yli ja jätin sen laatikkoon jemmaan, tiiviissä pikkupurkissa kun oli. Ilmeisesti siis kävi niin, että glitteristä on irronnut väriä geelin joukkoon, koska kirkas geeli oli värjäytynyt aavistuksen pinkinsävyiseksi! Hih, tuunattua glittergeeliä :D.
Tehtiin kärkiin tuollainen aavistuksen vino rajaus ja nimettömiin ja peukaloihin laitettiin mustia hexglittereitä hallitusti kolmion muotoon. Näistä tuli todella suloiset minun mielestä :). Vähän kapeammaksi olisi pitänyt viilata tippejä, koska kuvissa kynnet näyttää vähän turhan leveän mallisilta. Ihme juttu, ettei sitä livenä taas tajunnut... Kynnet on tehty jälleen Cesarsin geeleillä, Milleniumilla ja Sealing geelillä.


Aikaa mulla kului näiden tekemiseen kolme tuntia. Joo-o KOLME tuntia! Mitä ihmettä minä oikein tusailen? Mihin se aika menee?? Putkiaivoksi en tunnustaudu, koska pystyn kyllä työskentelemään samalla, kun juttelen. Työn jälki on kaikkinensa omasta mielestäni ihan hyvä, eli oonko liian tarkka ja siksi liian hidas? Harjoituksen puutetta siis? Antakaa vinkkejä, miten nopeuttaa hommaa? Kahteen tuntiin pitäisi perusranskis saada tehtyä, jotta joskus voisi käydä tekemässä sen pätevyysnäytön... :/.Mitäs tykkäsit?
18 kommenttia:

 1. Munkin pitäis se pätevyysnäyttö päästä tekemään, mutta tipeillä se ei tuu koskaan onnistumaan :D Olen niin tuhottoman hidas!!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Missä sinä Tiia Minttu oot käyny geelikurssin?

   Poista
  2. Satmar OY Joojoolla Turussa, maahantuo Kineticsin tuotteita :)

   Poista
 2. Nää on vieläkin aivan ihanat ja saivat häissä kovasti kehuja :) Ja aika hyvin olit ennakoinut tuon "vahingon" glitterin sävyn kanssa koska se todellakin oli aivan sama kuin mekkoni väri :) Ja ei nää ainakaan tunnu mitenkään liian leveiltä!

  Kiitos vielä kerran!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva kuulla :). Itse kriittisyyden huippu täällä katos huutelee, joten aina pitää löytää jotain parannettavaa. Jos vaan jaksat istua huoltopenkissä, niin mielellään otetaan uusiksikin ;). <3

   Poista
  2. Mie todellakin tuun huollattamaan nää, en mie enää viiden päivän jälkeen osaa olla ilmankaan :) Taisin jäädä koukkuun :)

   Poista
 3. Itehän teen kynsiä varmaan 5h ja pistän kyllä sen piikkiin, että oon niin tarkka. Myös tippien sovitus ja muotoonviilaus viel multa ihan törkeästi aikaa. :S

  Nää kynnet on kyllä tosi nätit. :3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tavallaan lohdullista kuulla, että muutkin tusaa tuntitolkulla ;D. Mulla on vuosi kurssista aikaa, et oonhan minä siihen nähden nopeutunut, jos ekoihin kynsiin meni melkein 8h :D. Helppo ois luistaa perusmanikyyrin teosta siinä alussa, mut siihen ei lähdetä, eihän. Pitää vaan koittaa ehtiä harjoitella ja harjoitella... Omien kynsien tekeminen on kyllä osoittautunut tosi hyväksi opiksi, esim viilankäytön suhteen. Uskaltaa paremmin sähköviilallakin käyttää, kun tietää, miltä se tuntuu :).

   Paljos sulla ottaa huolto aikaa? Minä saan siihenkin uppoamaan tunteja :D.

   Poista
  2. Riippuu tosi paljon, että mitä joutuu huollossa tekemään. :D Eilen meni oikean käden huollossa pari tuntia ja olen siis vasenkätinen, ja kynsiltä lähti entiset glitterit ja laitoin uudet sekaan. :D

   Poista
  3. Eikun oon oikeakätinen, mikähän aivopieru mulla on tässä käyny. xD

   Poista
 4. Aivan mahtavat! Tällaisia täytyis kokeilla omiin luonnonkynsiinkin. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitsa :). Kokeile ja huikkaa, kun oot testannut, niin mulla ei mene postaus ohi :).

   Poista
 5. Aivan ihanat! Kyllä noita kelpaa näin kesällä katsoa, sekä värinsä että glitterin puolesta :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitti! Melkein harmittaa, kun nuo ei oo omissa kynsissä ;D.

   Poista
 6. Sainpa vihdoin kokeiltua tätä. En voi väittää olevani tyytyväinen lopputulokseen. Joskus pitäisi vain tyytyä ihastelemaan muiden tuotoksia eikä edes yrittää itse. :D

  http://leikkiilakkojenkanssa.blogspot.fi/2012/07/29-idean-lainailua.html

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva, kun tykkäsit ja kokeilit :). Teitkö pilkut dottarilla vai hexglittereillä? Kävin kurkkaamassa, enkä oikein saanut kuvasta selvää, kun se oli sen verran pieni.

   Poista
 7. Mulla menee usein kolme tuntia tai yli, kun teen geelikynsiä :D Joskus kuitenkin menee kahdessa tunnissa ja sillon kyllä olen ihan ihmeissäni. :D

  VastaaPoista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...