Sivut

lauantai 30. kesäkuuta 2012

Apuja kynsien kuvaamiseen? + pilkkuranskis

Jos eilisen postauksen kynnet oli "aina ei voi voittaa", niin tällä kertaa tuli voitto kotiin! Ja ihan ilman suunnittelua vieläpä! Tykkäsin näistä ihan älyttömän kovasti  ja näiden kanssa jopa päätin, että huollan vielä kerran kynteni tähän terävämpään malliin. 


Jos kakan määrä on vakio ja aina pitää olla jotain valittamista, niin tällä kertaa se on se, etten osaa valokuvata. Auttakaa naista mäessä, jookosta? Kuvasin näitä kynsiä Canonin järkkärillä (jota en osaa käyttää kovinkaan hyvin) ja jopa omalla iipollani (iPhone), mutta en saanut oikeaa värisävyä näkyviin ja en muuten oikeasti sinne päinkään. Noooh, eipä ollut kukaan muukaan saanut, ainakaan pikaisella googletuksella, eli ei taida olla ihan helppo nakki... Lakan sävy on ihanaihana, hottis, neonvioletti, vähän pinkkiin taittava. Aivan mieletön. Sain tämän lakan CesarsShopista :). Pikkupullolla on hintaa 4,90 €.


Mutta siihen valokuvaamiseen vielä, saisinkos jotain pikkuniksejä, miten onnistua kynsien kuvaamisessa ja värien oikein toistamisessa :)?
Lakkasin kynsille kirkaan aluslakan, taisi olla OPI Nail Envy. Kulutan noita vahvistavia lakkoja pois geelikynsien kanssa, koska ne eivät sovi luonnonkynsilleni. Kuivattavat mokomat ja aiheuttavat sitten liuskottumista.


Kärjissä 2x Color Club Mrs. Robinson.


Pilkut rajalle dotting toolilla China Glace White on White -lakalla. Keskisormen strassit olivat vinkeä, pieni lisä, joskin sen takia, että vasurin keskisormen geeli irvistää, taas. Tykkään kyllä kovasti kynnen tyvessä olevista koristeista, eli sopii mulle tällainen ilmaantumisten peittely ;). Ensi viikolla pitää saada aikaan taas huolto, kun edellisestä tulee kolme viikkoa.

Mitäs pidät? Raikkaat ja hyväntuuliset minusta. Neonväri pysäytti monet katsomaan :).


Ja niitä kuvausohjeita otan vastaan niin erittäin mielelläni, jos joku haluaa neuvoa. Joko kommenttiboksissa tai meilillä mysannails(a)gmail.com. Käytössä oleva kamera taitaapi olla Canon EOS 60D (on mieheni omaisuutta, siksi taitaapi :D).8 kommenttia:

 1. Hienot kaikessa yksinkertaisuudessaan, toi kynsimalli on kiva vaikken aluksi siitä tykännytkään, mutta nyt useissa blogeissa tuo malli on niin kai sitä silmä tottuu.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, mukava kuulla :). Itsekin melkein inhosin kaikenlaisia stilettejä, mutta onneksi saa muuttaa mieltänsä ;).

   Poista
 2. Kyllä on kauniit, sanoisin että ehkä hienoimmat teräväkärkiset kynnet jotka olen nähnyt:) En siis periaatteessa oikein tykkää niistä ja stiletot on ihan kauhistus:D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Wau, mahtavaa, nyt oon aika ylpee itsestäni :). Kiitos kovasti!

   Poista
 3. Hitsi kun on noin hyvä kamera sulla käytössä, joten ehdottomasti opettelet kuvaamaan sillä! :) Itse muoksin kuvat tällä ohjelmalla:
  http://www.picmonkey.com/

  VastaaPoista
 4. Neonvärit on tosi hankalia kuvata, vaativat usein muokkaamista ja totuushan on se, että tiettyjä värejä ei vissiin kamera pysty edes tallentamaan tai esim. tietokoneen näyttö (ainakaan kaikki näytöt) ei näytä niitä. Silloin on tosi hankala saada oikeanlaista kuvaa lakasta. ;( Mutta siis ihanat kynnet! Mullakin alkaa silmä tottua tuohon malliin, ei näytä ollenkaan niin pahalta kun sullakin se on tuollainen hillitty eikä överi tuo malli.

  VastaaPoista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...