Sivut

keskiviikko 27. kesäkuuta 2012

Projekti kesävarpaat

Älkää pelätkö, en aio julkaista mitään varvaskuvia :D. 


Ajattelin vain raportoida, että geelasin (erittäin) epäluuloisella mielellä varpaankynsiini ranskiksen ja voi vimpula, että olenkin tyytyväinen! Kuten varmaan kaikki lukijat jo tietävätkin, odotan taas vauvaa ja maha alkaa olla jo ihan hyvän kokoinen. Hankaluudeksi mahan kanssa tulee se, ettei oikein taivu enää lakkaamaan varpaankynsiä ja kesällä on kurjaa olla repsottavissa lakoissa tai jopa ilman. Eiiiih eiiih eiiih.


Varpaankynsien geelauksesta saa tehtyä todella ohuen, eli geeli näyttää kynsillä kutakuinkin samalta kuin jos kynnet olisi lakattu värittömällä lakalla ja vetäisty vaikka superkiiltävä Seche siihen päälle. Geelipinnasta tulee vielä tosi tasainen ja kestävä. Kynnet kasvavat niin hitaasti, että geelaus voi kestää hyvänä kaksikin kuukautta, eli melkeinpä koko kesän. Täydellistä!


Pyörrän kaikki puheeni ja ajatuksenikin varpaankynsien geelauksen outoudesta ja liputan! Ainoa asia, mitä edelleen mietin on se, että missä menee raja, että minusta tulee liian "muovinen". Kaikki 20 kynttä geelin peitossa, ripset keinotekoisesti pitkät ja kaarevat (mutta vain kesän ;)) ja tukkakin niin mahdottoman luonnollisen värinen jotta. Voiko edelleen laittaa 3-kympin kriisin piikkiin? ;D.


Tässäpä vielä linkki kuvaan, joka porautui minun silmiini googlen kuvahaussa. Siinä on kauniit kintut ja malli minun geelaukselleni :).


Tämän hehkutuksen yhteyteen liittäisin mieluusti myös kysymyksen: Onko Sinulla vinkkejä ihan parhaista jalkavoiteista tai kikkakolmosia jalkojen kuivan ihon karkottamiseksi? :)

4 kommenttia:

 1. Geelattuja varpaankynsiä kelpaisi kyllä esitellä! Minä itse asiassa juuri tänään otin blogia varten kuvan varpaistani XD Ne on kyllä ihan vain kotikonstein hoidettu ja lakattu, ja kuvaa retusoin itse varpaiden osalta sen verran, että sitä kehtaa esitellä...

  Jos en taipuisi lakkaamaan varpaankynsiäni itse niin voisin hyvinkin ottaa kesäksi geelit :) Mutta mun suklaan- ja pullansyönnin aiheuttamat makkarani eivät onneksi vielä estä kynsien lakkaamista, joten teen kesävarpaat itse :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hihi, mulla on varvaskammotus, siinä taas yksi Sannun erikoisuus :D. Mielenkiinnolla odotan sun varpaita kuitenkin ;D.

   Poista
 2. Suosittelisin ehdottomasti L'Occitanen Shea -jalkavoidetta. Vaikka se on kallista (yli 20 euroa tuubi, laivalta ja lentokentältä saa tax freesta vähän halvemmalla) se on mielestäni aivan erinomaista, on voittanut useita palkintojakin. Kermaista ja kosteuttavaa! Ja niin tehokasta, että luulen että muutama kerta sitä riittää saamaan jalat taas kuntoon, halvemmat voiteet voivat tulla lopulta kalliimmaksikin. :)

  Olen itsekin menossa huomenna kosmetologille varpaankynisen geelaukseen. Ovat niin kätevät kesäksi! Ja aion kyllä huoletta esitellä ne varpaat blogissa, olisin mielelläni nähnyt sunkin! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos vinkistä, ihan oli pakko käydä heti ostamassa testiin :). Raskausaikana kantapäät on kovilla, kun painoa on tullut useita kiloja lisää kannettavaksi ja kengätkin mataloituneet, ainakin pidempien kävelyjen osalta. Aika hurja tuoksu tuossa voiteessa on, mutte ihanalta se vaikutti ainakin käden iholla, kun kaupassa testasin. Raportoin sulle vaikutuksista :).

   Pitää miettiä, josko joskus vaikka julkaisisikin kuvan varpaista :D. Mulla on omituinen suhtautuminen varpaisiin ja jalkoihin muutenkin, en esim anna kenenkään (en edes mieheni) hieroa jalkojani ja ajatus jalkahoidostakin on ihan kummallinen. Mun jalat on mun jalat ja niihin ei muut koske :D. Hupsua, tiedetään :P. Pitäää kai alkaa 3-kympin kriisin nimissä karaisemaan itseään ;).

   Poista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...