Sivut

perjantai 29. kesäkuuta 2012

Kippurat ja nappulat

Väliin taas yhdet näitä aina-ei-voi-voittaa -kynsiä. Näistä tuli kippurat, joissa on nappuloita :D. Leimojen kohdistukset meni jostain syystä ihan miten sattuu. Rinta ei ole siis järin rottingilla näit esitellessä :P. 


Lakkana on OPI Samoan Sand, joka on joka kerta enemmän lirua, kuin mitä muistan. Aina siis sama pettymys. Laitoin kolme kerrosta ja valkoiset kärjet jäi paistamaan läpi. Värinä se on kuitenkin ihan jännä nude. Aika lämpöisen sävyinen.


Leimat on MagnoNailsin XL-laatasta C ja leimauslakkana käytin OPI DS Extravagancea. En ollut aiemmin tajunnut testata DS-lakkoja leimaamiseen, ennen kuin Papu vinkkasi ystävällisesti asiasta. Että minusta on sitten ihanaa, kun blogeista voi lukea vinkkejä ja testauksia :).


Strassit on eBayn halpiksia, pinkin värisiä... Näistäkin kynsistä on sanottava, että jospas olisi taas testannut kiekolle etukäteen, niin ei olisi tarvinnut poistaa näitä heti seuraavana päivänä :P. Ihanasti DS-leimaukset kuitenkin kimmeltävät, se tuli opittua :).


Nämä lakat on muuten molemmat Latvian tuliaisia äidiltäni, tilauksestani tosin. Terkut äidille siis <3!

6 kommenttia:

 1. Vaikka kuinka väittäisit vastaan, niin mää kyllä tykkään näistä ihan simona! :D Noi värit sopii hyvin yhteen :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. :D. No sit en uskalla väittää ;). Kiitos!

   Poista
 2. Musta nää on kyllä ihanaiset! Toi leimattu kuvio on söpö, voin kun mullakin olis se...ja strassien väri sopii kuvioon:) Eli ei valittamista. Musta nää on jollain tavalla ehkä jopa retron väriset. Älä kysy :D

  VastaaPoista
 3. Näistä tulee mieleen itämaiset hennaukset. Aika makeet noi on.

  VastaaPoista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...