Sivut

tiistai 26. kesäkuuta 2012

Juhannuksen vappukynnet

Koivuja, vastoja, kukkia ja lempeitä värejä, niistä pitäisi olla juhannuskynnet tehty. Minun kynsilleni päätyi neonpinkkiä, ärtsyn vihreää ja raitoja. Tein vahingossa siis ennemminkin vappukynnet :D!


Väsäsin nämä juhannuspäivänä kaffepöydässä. Voi seuralaisparkojani, ei ollut kahvintuoksusta tietoa siinä lakkakäryssä :P. Kivat näistä tuli joka tapauksessa, vaikka pikapikaa olivatkin tehdyt. Jälki ei ole järin siistiä, mutta jotenkin sopivan raffia. Ei siis aihetta zoomailulle ;).Kärjissä vinosti Color Club Space Case, päällä raitoja kolmella ArtClubilla: valkoinen, musta ja vihreä. Tuo vihreä taisi olla kokeilussa ekaa kertaa, enkä kyllä pitänyt siitä yhtään. Melkoista lirua. Ei se jaksanut peittää pinkkiä juuri ollenkaan, vaan jäi likaisen väriseksi. Pyh. Raidoitus on muuten tehty Sonnen viimeviikkoisen innoittamana ;).

Hassu juttu, miten kynnet näyttävät pyöreäkärkisiltä valokuvissa. Viilasin kynsiä ennen lakkaamista ja niistä tuli melko terävänoloiset ja tuossa ne sitten näyttävät perusmantelilta taas. Tokihan lakkakerrokset tietysti pyöristää kärkeä, varsinkin tällaisessa ranskisvariaatiossa... 


Martina kertoi Wind it Up -blogissaan viime viikolla, että oli totaalikyllästynyt pitkiin kynsiinsä ja lyhennytti ne huollossa ihan kunnolla. Ensin ajattelin, että voi mikä sääli, oli nimittäin nätit kynnet hänellä, mutta sitten aloin miettiä omia kynsiänikin tarkemmin. Puhkaisin muutama päivä sitten trikoolegginseihin kynnellä reiän kiskoessani niitä jalkaani, tyttäreni väänsi keskisormeni (geeli)kynnen puoliksi irti (vahingossa siis) ennen edellistä huoltoa ja auton turvavyön aukaiseminen on muuttunut hankalaksi, kun sormi ei mahdu/taivu painamaan nappia pitkän kynnen takia. Muutama pieni syy jo kasassa, miksi minäkin lyhentäisin kynteni lähipäivinä :P. Olin ajatellut, että huollan nämä melkein-stiletit vielä kerran ja sitten lähempänä vauvan syntymää vaihdan takaisin lyhyempiin, neliönmallisiin. Saa nähdä, mikä mieli on sillä hetkellä, kun alan näitä huoltamaan.


No mutta mitäs tykkäät, onko tarpeeksi pirtsakat juhannusvappukynnet :)?

5 kommenttia:

 1. Kyllä on kivat pirtsakat kynnet! Mullakin on ollut mantelikynnet nyt parisen viikkoa. Geeli on lopuillaan enkä saa lisää kuin vasta heinäkuussa, joten joudun koko ajan viilailemaan ilmaantuneita paikkoja ja paikkailemaan niitä alus- tai päällyslakalla :D Onneksi multa löytyy sen verran kynsilakkoja, että saan kaiken piiloon!

  VastaaPoista
 2. Mulla myös kuvissa näyttää kynnet pyöreäkärkisemmiltä, mitä ovat sitten luonnossa.

  Kivan kesäiset kynnet, kyllähän noista juhannuksenkin saa irti, mikäs se on se lippu/seppele-jutska jonka ne nostaa juhannuksena salkoon? :D Tulee se mieleen!

  VastaaPoista
 3. Juu, kyllä on pirteet ja kivat juhannuskynnet! :) Pitäisi munkin ostaa jotain pirteitä kesävärejä.

  VastaaPoista
 4. Heh, aika vappuiset juu - tai täydelliset johonkin kasaribileisiin! :)

  Mua alkoi kans se noissa pitkissä kynsissä ärsyttää, että ihan normaalit arkiaskareet alkoi (noh, sananmukaisesti) tökkimään vaikka erilaisiin kynsiin oonkin tottunut. Kyl tuntuu taas AH niin ihanalta kun on lyhyet kynnet! :)

  VastaaPoista
 5. Hauskat kynnet. Ihanan kesäiset ja värikkäät! :)

  VastaaPoista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...