Sivut

maanantai 31. lokakuuta 2011

Kuivamarmorointia: hämähäkinseitit

Hämähäkinverkot drag marble -tekniikalla ei todellakaan ole mitään uutta, paitsi minulle :). Kyseessä on siis marmorointi ilman vettä (näkyy kutsuttavan kuivamarmoroinniksi :D). Tästä voit katsoa My Simple Little Pleasures-blogin tuton. Kerran olen kiekolle tätä testannut ja koska se ei oikein sujunut, jätin asian hautumaan. Tänään on mm. amerikkalaisten krääsäjuhla Halloween, joten mikäpä olisi sopivampi päivä testata hämähäkinseittejä uudellen? Tällä kertaa rohkeasti omiin kynsiin ja lopputulos on kuin onkin ihan kiva :). Pahoittelen ettei kuvssa oikein kunnolla näy tuo seitti. Otin n. 70 kuvaa ja tässä on tosiaan parhaat :/. Pitäisiköhän treenata kuvaamista...


Laitoin kynsille Color Club Nouveau Vintage -lakkaa ensin pari kerrosta ja sitten vielä paksun kerroksen yhteen kynteen kerrallaan. Paksun kerroksen päälle laitoin pienellä siveltimellä viivat mustaa kynsilakkaa kaaren muotoon. Samalla siveltimellä sipaisin sitten seittikuviot (olipa monta s:llä alkavaa sanaa :D).Katsokaapas seuraavia kuvia. Miten lakka voikin olla erinäköistä pullossa kuin kynnellä! Kun sain tämän lakan, kauhistuin sitä, miten se näyttää paljon vihreältä. Olin siis tilannut ruskean lakan, en suinkaan vihreää. Onneksi kynnellä lakka on ruskea ja vieläpä sopivan lämpimän sävyinen :).

Luonnonvalossa.
Salamalla.
Tällaista tänään :). 5 kommenttia:

  1. Wau, hienosti oot onnistunut seiteissä =) Mielenkiintoisen värinen lakka!!

    VastaaPoista
  2. Oi, nätit! Jännä että se on sun mielestäsi lämpimän ruskea lakka, kun mun silmiin se oli jotenkin oudon viileä ruskea :D Tosi merkillinen lakka, en muuta sano :)

    VastaaPoista
  3. Papu, onkohan meillä sama lakka edes :D? Oman lakkani väittäisin lämpimäksi, mutta toisaalta, oon kyllä ihan surkea analysoimaan asioita, et voihan se olla, et silmät harittaa ;D.

    VastaaPoista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...