Sivut

keskiviikko 19. lokakuuta 2011

Nuhaisen ranskikset

Kamala nuha. Siis aivan kamala. Onneksi on kuitenkin lääkettä, että olosta saa edes vähän kohtuullisemman. Eikö se asenne ratkaise, aina? ... 
(Huom. Teksti saattaa sisältää herkimmille lukijoille sopimatonta kerrontaa nenän eritteistä)


Lakkasin flunssastani huolimatta eilen illalla kynnet ja olipa jännä kokemus, kun yksikään lakka ei haissut pahalle, ei edes Sechen pikakuivattaja, jossa on mielestäni silmiäkin kirvelevä löyhkä normaalioloissa :D. Inhaa oli kuitekin se, että nuhassani oli menossa se vesilitkuvaihe. Uskoisin olleeni aika koominen näky nenä pystyssä kurkkimassa, mitä käsi kynnelle piirtää ;).
Tein aluksi perusrankikset ja aloin sitten piirtää viivoja. Jos päämäärä olisi ollut alusta saakka selvä, olisi jälki siistimpää... taas. Pitäisiköhän joskus suunnitella ja oikeasti pysyä suunnitelmassa?!


Käytetyt tuotteet:
 • Aluslakka Color Club Milky White, jonka pitäisi taittaa kynsien keltaisuutta pois. Ihan en ole vakuuttunut vieläkään...
 • China Glaze Innocence, vaaleanpunainen cremelakka
 • China Glaze White on White, valkoiset kärjet
 • Viivat piirretty kolmella Orly Instant Artist -koristelukalla, sävyt Dark Purple, Platinum Glitter ja vaaleanpunainen, olisiko Pastel Pink (nimi on kulunut pois).
 • Violetteja strasseja
 • Päällyslakka Seche Vite
Noista Orly-koristelulakoista en oikein osaa päättää, pidänkö vai en. Se on ehdottoman hyvä puoli, että lakattua jälkeä pystyy korjaamaan heti virheen sattuessa, koska nämähän ovat vesiliukoisia lakkoja. Toisaalta kuitenkin lakan koostumus on jotenkin liru ja ohut. Tuntuu, että näitä lakkoja pitäisi ravistaa koko ajan ja kovaa, että tavara pullossa sekoittuu. Meinasin tehdä pisteitä dotting toolilla violetilla lakalla, mutta sain aikaan vaan läpinäkyviä renkaita, jonka keskellä oli violetti piste. Hmph.
Näistä kynsistä tuli ihan nätit. Valkoisen rankiksen tekeminen oli ehkä vähän turha vaihe, koska sitä ei jäänyt näkyviin juuri yhtään. Ensi kerralla viisaammin ;).
Näillä meinasin mennä pari päivää eteenpäin ainakin :).


6 kommenttia:

 1. Heh, niin samoja tuntemuksia täällä! Lopputulos näissä on tosi hieno! Tein lähes identtiset viivat tunteella suunnittelematta kaverini kynsiin, ja päädyin lopulta kynsitarroihin. :D Lupasin jo, että seuraavat kuviot harjoittelen etukäteen. x)

  VastaaPoista
 2. Ihanat kynnet! Minullakin on vähän ääni käheänä, joten tein itselleni pallokynnet, kun en vuotavan nenän kanssa jaksanut tapella :D

  VastaaPoista
 3. Tykkään! Värit on myös aivan ihania. ;D

  VastaaPoista
 4. Järkky flunssa täälläkin, tosin mua kiusaa enemmän ihan karsea yskä kuin nuha... :-/

  Ihanat ranskikset, tosi söpöt :) Kadehdittavan siistejä koristeluja saat kyllä aikaan! Mulla on vähän sama juttu noiden Orlyjen kanssa, en osaa oikein päättää tykkäänkö vai en. Jotenkin en osaa luottaa niihin yhtä paljon kuin Art Clubin koristelulakkoihin.

  VastaaPoista
 5. Uiui, aivan älyttömän ihanat! Jotain samantyyppistä väriyhdistelmää voisi ehkä itsellekkin kaavailla...

  Oisin iloinen, jos kävisit katsomassa blogini, ja ehkä liittymässä lukiaksi?

  www.somethingirly.blogspot.com

  -Kia-

  VastaaPoista
 6. Sentimental Journey: Kiitos :). Hih, niin tuttua ;D.

  Anni: Kiitos! Ois voinu olla ihan hyvä idea, ihan vaikka yksiväriset :D.

  Sonne: Kiitos! :)

  Papu: Kiitti... Kunpa itsekin osaisi katsoa omia kynsiä riittävän kaukaa, eikä aina olisi niin kriittinen :(. Pitänee harjoitella :))!
  On puolensa ja puolensa noilla koristelulakoilla. Etsipäs sinä eBay-mestari sellainen lakka, jossa yhdistyy Orlyn vesiliukoisuus ja ArtClubin pigmentti ja koostumus? ;)

  Kia: Kiitos. Käyn kurkkaamassa toki :).

  VastaaPoista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...