Sivut

sunnuntai 30. lokakuuta 2011

Tähtisumua

Elokuussa mieleeni painui Papun Avaruuspöly-kynnet. Nyt kun minullekin on ilmestynyt  metallisia lakkoja, tuli oiva tilaisuus testata talouspaperilla töpöttelyä :).


Alla kaksi kerrosta mustaa lakkaa, China Glaze Liquid Leather. Päälle töpöttelin taitetulla talouspaperin palalla kolmea eri lakkaa: Color Club Hot Like Lava (kuvassa), Color Club Foil Me Once (lila) sekä Misa Sugar Daddy (valkoinen). Aika pinkit sumut tuli :D.


Nimettömiin ja peukaloihin leimasin metallihohtoisella sinisellä Depend 247:lla Magnon XL-laatasta E tuollaiset kukka-/tähtikuviot. Hopea olisi tosin ehkä ollut osuvampi väri leimauksiin. Valokuvissa nämä(kään) lakkaukset eivät valitettavasti pääse oikeuksiinsa :(. 


Tein näitä lakkauksia Kuorosodan aikana ja silmäilin siis samalla telkkaria. Siisteys jäi omasta mielestäni puolitiehen, enkä oikein innostunut sitten seuraavanakaan päivänä rajaamaan lakkoja kunnolla. Pahoittelut siitä... Talouspaperitöpöttely oli kuitenkin ihan hauskaa ja sitä pitää kyllä puuhata toistekin :).


Tähän loppuun haluaisin vielä kysyä teiltä, käytättekö te mitään vitamiinivalmisteita (tms.) pitääksenne kynnet vahvoina? Oon itse syönyt Piimax C + biotiini -valmistetta reilun kuukauden ja eilen vasta tutkailin, miten vähän se oikeasti sisältää biotiinia. Mietin, että vaihtaisinko tujumpaan :P. Onko biotiinista oikeasti hyötyä? Vai jostain muusta?

3 kommenttia:

  1. Ihanat kynnet! Minä itse käytän Tehopiitä, ja se kyllä auttaa. Tuntuu että Tehopii olisi Piimaxia hieman tujumpi.

    VastaaPoista
  2. Itse aloitin just pari päivää sitten syömään tota Piimaxin C + biotiinia. Oon ainakin lukenut muilta, että kyllä se auttaisi kynsiin ja niin mäkin uskon :-) Tuskin siitä mitään haittaakaan on. Syön myöskin Devisolin D-vitamiinia, tosin en tiedä vaikuttaako se mitenkään kynsiin, mutta luulisin että kyllä :]

    VastaaPoista
  3. Ihanat! Minä en syö mitään biotiineja tai vastaavia, ainoastaan multi-vitaa (veteen liuotettavia poretabletteja) ja kalsiumia kun muistan. Kynnet kasvaa suht hyvin, mutta kyllä ne sitten tietyn pituuden ylitettyään tuppaavat olemaan tapaturma-alttiita...

    VastaaPoista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...